AGON by AOC introducerar nästa steg i evolutionen av gamingskärmar
Hem GAMINGE-SPORT AGON by AOC introducerar nästa steg i evolutionen av gamingskärmar

AGON by AOC introducerar nästa steg i evolutionen av gamingskärmar

Publicerat av: Redaktionen

AGON by AOC presenterar idag den nya G4-serien med en helt ny elegant design.

AOC GAMING 24G4X på 23,8 tum (60 cm) och 27G4X på 27 tum (68 cm) har båda ett Esports-stativ, snabba IPS-paneler, en ännu snabbare uppdateringsfrekvens på 180 Hz, svarstider på upp till 1 ms GtG och är kompatibla med NIVIDA G-SYNC.

Ständiga förbättringar för avancerad prestanda

Båda skärmarna har en Full HD-upplösning (1920×1080) och en uppdateringsfrekvens på upp till 180 Hz. Med svarstider på upp till 1 ms GtG tack vare skärmarnas snabba IPS-paneler är dessa modeller gjorda för spelare som kräver yttersta precision och tydlighet. Båda modellerna har stöd för HDR10 och är kompatibla med NVIDIA G-SYNC.

Utmärkande design med fokus på esport

Modellerna 24G4X och 27G4X har en helt ny design med en mer kompakt skärmfot än tidigare, vilket ger användaren gott om utrymme för tangentbord och möss under intensiv e-sport.

Revolution inifrån och ut

Båda modellerna erbjuder en helt nyutvecklad n-Screen Display. Alternativt kan användarna ändra skärminställningarna efter deras personliga preferenser via programvaran AOC G-Menu. Med OSD kan användare aktivera spelfunktioner som t.ex. det nya smarta hårkorset.

Miljömedveten och ergonomiskt exceptionell

AGON by AOC introducerar nästa steg i evolutionen av gamingskärmarSkärmarna kommer inpackade i papperskuddar, för att minska miljöpåverkan. Båda modellerna har ett ergonomiskt stativ som kan justeras i höjdled, vridas, lutas och pivoteras.

Skärmarna är fimmerfria och har ett LowBlue-läge, vilket ger extra komfort under de sena timmarna. Modellerna erbjuder också ett alternativ för VESA-montering. Skärmarna är särskilt lämpliga för installationer med flera skärmar tack vare att deras 3-sidiga kantlösa design. De kommer också med inbyggda högtalare och en hörlursutgång så att användare kan skapa en komplett speluppsättning på bara några minuter.

Pris och tillgänglighet

AOC GAMING 24G4X och 27G4X är tillgängliga i slutet av januari 2024, ett rekommenderat cirkapris på 2699 sek respektive 2899 sek.

 

 

Relaterade Artiklar