STCC ESPORTS-final på Mantorp med provkörning av nya STCC-bilarna som pris
Hem GAMINGE-SPORT STCC ESPORTS-final på Mantorp med provkörning av nya STCC-bilarna som pris

STCC ESPORTS-final på Mantorp med provkörning av nya STCC-bilarna som pris

Publicerat av: Redaktionen

I helgen körs STCC ESPORTS-finalen under Grande Finale på Mantorp Park där slutsegraren kommer att få köra en av de nya elektriska STCC-bilarna som pris.

– Vi är positivt överraskade över det stora intresset för STCC ESPORTS under året där vi haft tusentals deltagare i våra deltävlingar på Elmia, Göteborgs Jubileumsfestival, med flera, säger Micke Bern, vd för STCC.

– Vi har haft en bra mix av simracers, juniorer, tjejer, killar som alla presterat oerhört bra. Detta ger oss en väldigt bra grogrund för att hitta nya talanger för svensk elitracing. Nu är det upp till bevis under finalen där vinnaren kommer få delta i STCC Try Out på Ljungbyheds Motorbana!

STCC har en flotta av simulatorer på plats under båda dagarna av Grande Finale på Mantorp Park den 22-23 september och tävlingen är öppen för samtliga besökare på plats.

STCC ESPORTS-final på Mantorp med provkörning av nya STCC-bilarna som prisMellan 13.30-14.30 på lördag stängs simulatorerna för publik och enbart topp tio i topplistan får möjlighet att förbättra sig.

När klockan slår 14.30 så kommer vi att kora STCC ESPORTS 2023-mästaren som kommer att få delta på STCC Try Out med start den 7 oktober 2023 på Ljungbyheds Motorbana och köra en av de nya 100% elektriska STCC-bilarna.

Läs mer om STCC på Grande Finale Mantorp Park här!

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar