STUPA SPORTS ANALYTICS BLIR TITELPARTNER FÖR BORDTENNIS-EM I MALMÖ
Hem GAMINGE-SPORT Välkommen till Stupa Sports Analytics som titelpartner för Bordtennis-EM 2023 i Malmö

Välkommen till Stupa Sports Analytics som titelpartner för Bordtennis-EM 2023 i Malmö

Publicerat av: Redaktionen

Det Indienbaserade företaget Stupa Sports Analytics blir officiell titelpartner för Bordtennis-EM 2023 som kommer att hållas i Malmö mellan den 10–17 september.

Samarbetet kommer att ge Stupa betydande exponering på den europeiska marknaden och i förlängningen den globala marknaden för att ytterligare höja medvetenheten om fördelarna med modern teknologi inom branschen för digital sportanalys, både för den enskilda spelaren och för styrande bordtennisorganisationer.

Svenska Bordtennisförbundet (SBTF) är mycket glada att kunna meddela att deras befintliga samarbete med Stupa Sports Analytics, ett banbrytande digitalt sportteknikföretag baserat i Indien, nu växer till nästa nivå när företaget kommer att inneha det exklusiva titelpartnerskapet för det mycket efterlängtade Bordtennis-EM 10–17 september i Malmö.

Detta samarbete markerar ett historiskt ögonblick både för framtiden inom digital sportanalys och framtidens bordtennis på global nivå.

“Vi vill hälsa mycket varmt välkommen till Stupa Sports Analytics som titelpartner för Bordtennis-EM 2023 i Malmö!”, säger Dennis Lindahl, ordförande i Svenska Bordtennisförbundet. “Vi är väldigt glada över möjligheten att utveckla vårt redan befintliga samarbete med Stupa till en ny nivå där vi verkligen kan intensifiera vårt samarbete för framtida projekt. För SBTF är alla aspekter som rör digitalisering och modernisering av vår sport i stort fokus i vår strategiska plan, där är Stupa Sports Analytics enligt vår uppfattning ett mycket intressant företag med hög kompetens. Vi är också mycket glada över att de har valt Sverige som en av sina huvudsakliga baser när de nu strävar mot ytterligare expansion i främst Europa och Nordamerika. Tillsammans ger vi oss ut på en spännande resa som utan tvekan kommer att forma framtidens bordtennis.”

”Vi är glada över att ytterligare befästa vår varaktiga koppling till Sverige genom vår roll som titelpartner för Bordtennis-EM 2023 i Malmö. Sverige har varit en pionjärpartner i vårt uppdrag att tillföra digitalisering och datadriven kunskap till idrottens värld. Detta evenemang markerar en viktig milstolpe som lyfter vårt samarbete till nya höjder. Som ett av de ledande förbunden med en stark tro på teknikens kraft är Svenska Bordtennisförbundets val att samarbeta med Stupa både en ära och ett bevis på vår gemensamma vision. Vi är fast beslutna att göra detta partnerskap till en ledstjärna för innovation inom sport, och vi ser ivrigt fram emot att fortsätta vår resa som Svenska Bordtennisförbundets långsiktiga partner i att omdefiniera bordtennisupplevelsen globalt, säger Ms. Megha Gambhir, VD och medgrundare av Stupa Sports Analytics

STUPA SPORTS ANALYTICS BLIR TITELPARTNER FÖR BORDTENNIS-EM I MALMÖBordtennis-EM 2023 kommer inte bara att bjuda på mängder av spännande matcher och resultat, utan även fungera som en plattform för Stupa Sport Analytics att demonstrera sina innovativa teknologier i en skarp mästerskapsmiljö, exempelvis genom engagerande åskådarupplevelser med hjälp av AI-tjänster och intressanta datavisualiseringar genom nya former av statistik.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar