Acer gaminglaptops och över 80.000 kr till PARA ESPORTS
Hem GAMINGE-SPORT Acer gaminglaptops och över 80.000 kr till PARA ESPORTS

Acer gaminglaptops och över 80.000 kr till PARA ESPORTS

Publicerat av: Redaktionen

Webhallen är stolta över att presentera det otroligt roliga engagemang som deras initiativ att stödja PARA ESPORTS har skapat.

I samband med Webhallens Configs 10-årsjubileum byggdes en superdator värd ungefär 100 000 kr.

Den har nu auktionerats ut för 51 500 kr (inkl. moms).

Alla de här pengarna går oavkortat till PARA ESPORTS initiativ att hjälpa gamers med funktionsvariationer att uppfylla sina drömmar.

I samband med auktionen presenterade Webhallen även en “Donera 250 kr till PARA ESPORTS”-produkt på sin hemsida, med syftet även de pengarna oavkortat ska gå till organisationens ändamål. Deras community har tillsammans gått ihop och donerat pengar hela 132 gånger. Det betyder att 33 000 kr till har blivit insamlade till organisationen.

Två av medlemmarna i organisationen deltog i en av ESPORTSTUDIONs (som Webhallen är huvudsponsorer till) sändningar och berättade om hur det är att vara gamer med någon form av funktionsvariation. Vill ni se intervjun kan den ses här! ESPORTSTUDION är Sveriges största esportkanal där kända profiler inom gaming tar dig genom alla stora spelturneringar med ett extra öga på de svenska lagen.

“Att tänka stort och sikta mot stjärnorna har jag gjort sedan första dagen då jag engagerade mig i para-esport. Det finns otroligt många bra och fina saker att realisera … men tid, energi och pengar räcker långt ifrån hela vägen när siktet är inställt på stjärnorna … inte när jag arbetar näst intill ensam. Genom samarbetet med Webhallen har jag fått en partner som arbetar med mig, sida vid sida, och verkligen ser och känner de visioner jag för mitt inre målat upp för para-esporten. Tack Webhallen för ert stora engagemang och den energi och värme ni förmedlar till mig och gamers.” säger Martin Stengård, grundare av Para Esports

Acer gaminglaptops och över 80.000 kr till PARA ESPORTSAcer har även, tillsammans med Webhallen, donerat tre stycken gaminglaptops till PARA ESPORTS, för att deras CS-lag Para.Ghost enklare ska kunna ta med sig gamingdatorer till event de deltar i. Det nya enheterna kom till användning direkt under helgens Dreamhack Winter 2023, och och kommer sedan följa med laget på Esportens dag i Älmhult och Kållered.

Om du vill läsa mer om PARA ESPORTS kan du klicka här!

 

 

 

 

Relaterade Artiklar