Giving Tuesday - ett sätt att ge tillbaka
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Giving Tuesday – ett sätt att ge tillbaka

Giving Tuesday – ett sätt att ge tillbaka

Publicerat av: Redaktionen

Hertz har sedan många år stöttat Maskrosbarn, en organisation som stöder barn och ungdomar som växer upp med föräldrar som har missbruksproblem eller psykisk ohälsa.

I samband med Giving Tuesday uppmuntrar Hertz Sverige till att fira Maskrosbarns 18-årsjubileum genom att swisha 18 kronor till organisationen – en krona för varje år de har stöttat ungdomar.

Giving Tuesday, som äger rum den 28 november är en global rörelse som uppmuntrar till generositet och att ge tillbaka till samhället.

En dag som ökar medvetenheten om sociala frågor, främjar samhällsengagemang och inspirerar människor att göra en positiv inverkan både lokalt och globalt.

Giving Tuesday - ett sätt att ge tillbaka”För oss på Hertz är det viktigt att vara med och bidra där vi kan. Genom lyfta den globala rörelsen Giving Tuesday för att få människor att reflektera kring och skifta fokus från att konsumera till att ge, hoppas vi kunna göra skillnad. Att uppmuntra alla att skänka 18 kronor till Maskrosbarn är att visa hur man kan göra något väldigt konkret och därmed bidra.” säger Hertz Sveriges HR- och sociala hållbarhetschef Johanna Norin.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar