Canon förstärker produktsupporten för professionella yrkesutövare
Hem PRODUKTNYHETER Canon förstärker nu produktsupporten för professionella yrkesutövare

Canon förstärker nu produktsupporten för professionella yrkesutövare

Publicerat av: Redaktionen

Canon Europe presenterar viktiga förändringar i produktsupporten, där supportnätverket CPS (Canon Professional Services) utvecklas till ett särskilt medlemsprogram för professionella fotografer och filmmakare.

Nya skräddarsydda nivåer för medlemskap och förbättrade fördelar lägger tonvikten på att skydda yrkesutövare och företag från oväntade stilleståndstider och potentiella inkomstförluster.

Canon förstärker produktsupporten för professionella yrkesutövareMed den kommande övergången stramar Canon upp sitt serviceengagemang för alla som sätter sin tillit till Canons produkter som sina affärsverktyg.

Det nya programmet utökar produktsupporten för professionella kunder och företag och levererar klassledande service till de berättigade via en årlig medlemsavgift – silver, guld och platina – skräddarsytt för olika verksamhetsstorlekar och de produktvolymer som de innehar. Medlemsavgifterna startar på 100 € per år (exkl. moms). Bland de många fördelarna, som gäller samtliga medlemmar, ingår:

  • Snabbspårsservice
  • Ett årligt anslag för underhållsservice
  • Rabatter på underhålls- och uppgraderingstjänster och reparationer
  • Obegränsad transport nästa arbetsdag
  • Tillgång till en prioriterad Helpdesk
  • Affärshandledning utan kostnad

Berättigade företag kan, beroende på sin medlemsnivå i CPS, begära backup-lån utöver basnivåns fördelar. Skräddarsydda servicepaket för större bolag finns dessutom att tillgå i det här nya erbjudandet. CPS-medlemmar kan dessutom spara sina elektroniska medlemskort i sina digitala plånböcker och snabbt få enkel tillgång till nödvändig supportinformation om något skulle hända.

”Redan tidigt på 1980-talet blev CPS en betrodd partner för otaliga yrkesutövare. Precis som med alla äldre program behövde vi ompröva om programmet fortfarande klarade kraven som dagens kreatörer har. Som ledande inom bildbehandling välkomnar vi att det professionella landskapet blir mer diversifierat och att vissa hinder upphävs, men det betyder också att vi måste uppmärksamma de föränderliga behov som yrkesutövare har, som vill lyckas i den här branschen. Vi vill utrusta kreatörerna med den allra bästa produktsupporten, så att de står väl rustade i en alltmer konkurrensutsatt miljö – oavsett om det gäller att erbjuda reparationer till reducerad taxa, begära snabbspårsservice eller kompetenshöja verksamheten via handledningsmöten”, säger Elena Burnhill, CPS Programme Manager på Canon Europe.

Canon strävar hela tiden efter att förbättra kundupplevelsen och har redan inrättat en ny resurs för alla som inte använder Canons produkter rent professionellt: Canon Club är ett lojalitets- och medlemsprogram som säkerställer att alla Canon-användare kan få tillgång till support från ett engagerat community. Ända sedan lanseringen 2022 har plattformen blivit en livfull online-community av likasinnade kreatörer, som delar idéer och råd med varandra – och tjänar poäng allt eftersom de förflyttar sig mellan medlemskapsnivåerna. Canon-användare som kanske inte är berättigade till de nya CPS-programmet kommer fortsatt att kunna logga begäran om service och reparationer via sina Canon-konton.

De meddelade förändringarna i CPS (Canon Professional Services) träder i kraft från och med den 25 april 2023.

Så här ansluter ni er till nya CPS:
  • Skapa ett Canon Business-ID: Nya CPS-medlemmar ombeds skapa ett Canon Business-ID, som skiljer sig från befintliga Canon-ID:n. När ett Business-ID har installerats och validerats kan ert team eller er personal få åtkomst till det nya Business-kontot.
  • Registrera er Canon-utrustning: När ett Business-ID skapats får kunderna ett erbjudande om att flytta över redan registrerade produkter till det nya serviceprogrammet. Varje fullständigt registrerad produkt genererar produktpoäng.
  • Välj er nivå: Vilka nivåer för medlemskapet som finns att tillgå beror på antalet samlade produktpoäng. Medlemskapsnivåer kan upp- eller nedgraderas (inom det förvärvade poängområdet) i slutet av den årliga faktureringsperioden.
  • Betalning: CPS-medlemskap kan inhandlas online via Canon Business-kontot. När abonnemang begärts, kommer en momsfaktura att skapas.

Relaterade Artiklar