EcoFlow lanserar GLACIER – världens första portabla kylskåp med inbyggd ismaskin
Hem PRODUKTNYHETER EcoFlow lanserar GLACIER som är världens första portabla kylskåp med inbyggd ismaskin

EcoFlow lanserar GLACIER som är världens första portabla kylskåp med inbyggd ismaskin

Publicerat av: Redaktionen

EcoFlow lanserar det första portabla kylskåpet med frysutrymme och inbyggd ismaskin – GLACIER.

Med utbytbart plug-in-batteri som kan laddas med solcellspaneler erbjuder GLACIER campingentusiaster, strandbesökare och grillare möjligheten att njuta av kyl- och frysvaror med samma bekvämlighet som i hemmet.

Den 26 april lanserar EcoFlow det portabla kylskåpet GLACIER. Det 38 liter stora kylskåpet är indelat i anpassningsbara kyl- och frysutrymmen med oberoende temperaturkontroll från 10°C till -25°C och kyler ner från 30°C till 0°C på endast 15 minuter. Kylskåpet drivs trådlöst av ett utbytbart 298 Wh plug-in-batteri som håller kylvaror kalla i upp till 40 timmar på en laddning. GLACIER är dessutom marknadens första portabla kylskåp utrustat med en inbyggd ismaskin, och kan producera 18 iskuber på cirka 12 minuter. Temperaturen och is-produktionen styrs smidigt genom en display på utsidan eller från distans via mobilapplikationen EcoFlow APP.
– GLACIER bygger på allt vi har lärt oss från våra år som ledare inom bärbar energilagring. Enheten gör livet mer njutbart och bekvämt hemma, utomhus och på språng. De smarta enheterna återspeglar vårt engagemang för att bygga EcoFlows ekosystem och återuppfinna hur världen genererar, lagrar och använder energi genom meningsfull innovation, säger Brian Essenmacher, chef för affärsutveckling på EcoFlow,

EcoFlow lanserar GLACIER – världens första portabla kylskåp med inbyggd ismaskinFrihet utanför elnätet

GLACIERs batteri kan enkelt laddas med EcoFlows solcellspaneler, även medan det driver kylskåpet, och innebär att användaren inte är begränsad av tillgången till elnät. På kylskåpets utsida finns uttag som kan ladda datorer, mobiltelefoner och andra elektriska enheter. Dessutom fungerar GLACIERs batteri som en extern laddare (powerbank) när det inte sitter i kylskåpet och är därigenom en extra trygghet för användare som aldrig vill riskera att gå strömlösa.

  • Världens första kyl- och frysskåp med en integrerad ismaskin som producerar 18 iskuber på cirka 12 minuter
  • 38 liters kapacitet med anpassningsbara kyl- och frysutrymmen
  • 298 Wh utbytbart plug-in-batteri som ger upp till 40 timmars drifttid
  • Höghastighetskylning med effektiv energibesparing
  • Direktladdning via solpaneler
  • Robust design och tillverkad av gröna material
  • Fullständig app-kontroll

Relaterade Artiklar