Med Custom-ized kommer ortopeden till dig!
Hem PRODUKTNYHETER Med Custom-ized kommer ortopeden till dig! – 3D-mätning, scannade inlägg och andra typer av ortopediska sulor som gör skillnad

Med Custom-ized kommer ortopeden till dig! – 3D-mätning, scannade inlägg och andra typer av ortopediska sulor som gör skillnad

Publicerat av: Redaktionen

”Snabbt, smidigt och enkelt”

Du vet väl att du kan skapa skräddarsydda och individanpassade ortopediska sulor direkt i alla våra butiker?

Med ny teknik, innovativa lösningar och digitalisering ökar Custom-ized tillgängligheten för 3D-mätning, scannade inlägg och andra typer av ortopediska sulor som gör skillnad.

Så här går det till:

Med Custom-ized kommer ortopeden till dig!Dina fötter skannas i butiken. Informationen och dina 3D-fötter skickas sedan Custom-ized ortopedtekniker i Stockholm som modellerar och anpassar fotbäddarna efter dina unika behov. Sedan sätts produktionen igång. Fotbäddarna tillverkas, slipas och kontrolleras noga innan de skickas till butiken där du kan hämta upp dem.

Custom-ized är en investering i ditt fysiska välmående och finns till för alla som står och går under sin arbetsdag. De hjälper dig skapa de bästa förutsättningarna för en förenklad, förbättrad och framförallt mer ergonomisk arbetsdag!

Välkommen till våra butiker!

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar