Spigen ledande tillverkare av mobilskal lanserar skärmskydd till iPhone 14 Pro Max och Samsung S23 Ultra
Hem PRODUKTNYHETER Skärmskydd till iPhone 14 Pro Max och Samsung S23 Ultra lanseras av Spigen

Skärmskydd till iPhone 14 Pro Max och Samsung S23 Ultra lanseras av Spigen

Publicerat av: Redaktionen

Spigen, ledande tillverkare av skärmskydd för mobiler, lanserar deras nya och förbättrade skärmskydd för iPhone 14 och Samsung S23.

De nya Spigen skärmskydd har utvecklats för att skydda mobilskärmar från skador och repor.

De är gjorda av högkvalitativt material som ger en hård och tålig skyddsskikt som skyddar din telefon mot slag, stötar och skrapmärken.

Med en lätt installation och en tät passform som säkerställer en fullständig täckning av skärmen, kan du vara säker på att din telefon är skyddad när du använder den.

Spigen ledande tillverkare av mobilskal lanserar skärmskydd till iPhone 14 Pro Max och Samsung S23 Ultra“Vi är mycket stolta över våra nya skärmskydd för iPhone 14 och Samsung S23. Vi har arbetat hårt för att säkerställa att de erbjuder den bästa skyddet och kvaliteten på marknaden”, säger en talesperson för Nymobil.se.

Skärmskydden finns tillgängliga för försäljning på Spigens hemsida och hos Nymobil.se

Spigen är en ledande tillverkare av skärmskydd och mobiltillbehör. De erbjuder ett brett utbud av produkter som har utvecklats för att skydda och förbättra användarupplevelsen av mobiler. Spigen har en stark position på marknaden och är känt för sin höga kvalitet och kundtillfredsställelse.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar