Webring lanserar CityHubs tillsammans med pinDeliver
Hem APPAR Webring lanserar nu CityHubs tillsammans med pinDeliver

Webring lanserar nu CityHubs tillsammans med pinDeliver

Publicerat av: Redaktionen

Webring, en dansk uppstickare inom last mile, satsar nu även på paketutlämning från ombud tillsammans med pinDeliver.

Konceptet som kallas Webring CityHubs innebär att Webring kommer sortera och köra ut paketen till ombuden och planera dessa turer med pinDeliver.

Paketombuden använder sedan pinDelivers HubbApp för ankomstscanning samt vid utlämning av paket till slutkunderna.

– Vi ser stor potential i den här affären och det är fantastiskt att kunna använda samma system både för utkörning till ombuden och för själva paketutlämningen. Det ger oss kontroll över hela leveransprocessen, ända ut till slutleveransen, säger Kemal Suljagic, CEO Webring

Webring har redan anslutit 25 paketombud i Köpenhamnsområdet och målet är att 500 paketombud i Danmark ska vara anslutna under 2023.

Webring lanserar CityHubs tillsammans med pinDeliver– Det känns otroligt kul att Webring ska använda vår HubbApp för utlämning av paket. Det är inte många som känner till att pinDeliver även har bra stöd för Click & Collect, säger Jon Perslow, Produktansvarig pinDeliver.

pinDelivers modul för kundkommunikation kommer också att användas där kunderna blir notifierade då paketen anländer till ombuden. Via pinDelivers kundsida ges även vägbeskrivning till ombudet samt QR-kod för identifiering.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar