Dacia och Salming Idre Fjällmaraton slår sig samman för att främja friluftsliv
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Dacia och Salming Idre Fjällmaraton slår sig nu samman för att främja friluftsliv

Dacia och Salming Idre Fjällmaraton slår sig nu samman för att främja friluftsliv

Publicerat av: Redaktionen

Dacia Sverige blir ny partner till Salming Idre Fjällmaraton.

Ett samarbete grundat på den gemensamma viljan att stärka bandet mellan människor och naturen.

Det lokala samarbetet ligger i linje med Dacias globala engagemang för att göra friluftsliv tillgängligt för alla.

Internationellt har Dacia sedan 2022 ett samarbete med UTMB World Series, en global arrangör av ultratrail-lopp förlagda på världens mest slående destinationer.

Dacia och Salming Idre Fjällmaraton slår sig samman för att främja friluftsliv

Salming Idre Fjällmaraton, som är en deltävling i Trailrunning Sweden TrailTour, genomförs den 26 augusti och lockar Sveriges främsta traillöpare samt internationell elit.

” 3 000 deltagare tar sig an distanserna 45 km, 28 km och 12 km sista helgen i augusti. Det är jätteroligt att nu inleda ett samarbete med Dacia och med det kunna erbjuda löparna ett ännu vassare event.”, säger Elisabeth Hansson i tävlingsledningen för Salming Idre Fjällmaraton.

”Dacia är en utmanare i den traditionella bilbranschen där fokus ligger på att kunna erbjuda prisvärda bilar som är rymliga, väldesignade och robusta. Vi erbjuder människor möjligheten att ta sig ut på nya äventyr, stora som små. Partnerskapet med Saling Idre Fjällmaraton är därför en viktig del av vårt arbete och uppmuntrar människor att komma ut och utforska vår fantastiska natur. säger Christopher Zell, marknadskommunikationsansvarig Dacia Sverige.

Samarbetet är en naturlig lokal förlängning av Dacias centrala aktiviteter inom traillöpning och Salming Idre Fjällmaraton blir en arena för Dacia att nå ut till en bred publik av friluftsentusiaster och deras familjer. Eventbesökarna kommer kunna lära känna Dacias bilmodeller på plats under tävlingshelgen den 26 augusti i Dacias bilutställning.

”Vi är stolta över att få samarbeta med Salming Idre Fjällmaraton, ett arrangemang som erbjuder deltagarna en rik naturupplevelse samtidigt som principen är enkel, endast ett par lämpliga skor och viljan behövs för att ta sig an utmaningen. Detta är helt i linje med Dacias filosofi om att ständigt utmana och se det geniala i enkelheten.”, avslutar Christopher.

Med detta partnerskap visar Dacia och Salming Idre Fjällmaraton sitt åtagande för att främja människors friluftsliv och ta sig ut i naturen.

Relaterade Artiklar