Den 23 januari lanseras OnePlusR utanför Asien
Hem LEVERANTÖRERONEPLUS Den 23 januari 2024 lanseras OnePlusR utanför Asien

Den 23 januari 2024 lanseras OnePlusR utanför Asien

Publicerat av: Redaktionen

Idag presenterar teknikföretaget OnePlus i en video att telefonen OnePlus och OnePlus 12R släpps globalt den 23 januari 2024.

I samma video firar även företagets grundare ett decennium av banbrytande teknologier och diskuterar vägen framåt.

På bara tio år har OnePlus vuxit från en djärv idé till ett välkänt teknikmärke med över 50 marknader globalt och en användarbas på över 50,2 miljoner.

Vid oktobers slut hade även globala försäljningen av OnePlus-enheter ökat med 59 procent jämfört med samma period föregående år. För att uttrycka sin tacksamhet till de lojala användarna har OnePlus lanserat en speciell 10-årsjubileumsvideo.

Ett Mästerverk Tio År i Görningen: Introduktion av OnePlus 12-serien

I videon avslöjar bland annat OnePlus grundare, inklusive Pete Lau och Kinder Liu, ny Ninformation om sin kommande OnePlus 12-serie.

OnePlus 12-serien har under tio år utvecklats till att utmana branschen genom att balansera hög prestanda, hög strömförbrukning, effektiv värmeavledning och lång livslängd. De två enheterna, OnePlus 12 och OnePlus 12, bevisar att en smartphone inte behöver vara “Plus”, “Pro” eller “Ultra” för att erbjuda de bästa hårdvaruegenskaperna och de optimala mjukvaruupplevelserna. I stället har de två enheterna varsin unik egenskap som ger användarna möjligheten att välja vad som är viktigast för dem.

OnePlus 12 är en allround-flaggskeppstelefon som har den senaste Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform, fjärde generationens Hasselblads-mobilkamera med en 64 MP 3x periskop-lins och kommer i färgen Flowy Emerald. Förutom OnePlus 12, kommer OnePlus 12R att vara det första medlemmen av OnePlus R-serien som lanseras globalt utanför Indien och Kina.

  • 2013 var vi ett litet team med stora visioner om att bygga bättre Även om mycket har förändrats sedan vår blygsamma början har lika mycket förblivit detsamma. Oavsett hur världen omkring har utvecklats förblir vår essens densamma. Så länge vi håller fast vid vår ’Never Settle’- anda kommer OnePlus alltid att förbli troget sina rötter, säger Pete Lau, grundare av OnePlus.

I videon diskuteras även företagets framtid där stor betoning läggs på vikten av samskapande.

  • Som en person inom forskning och produktutveckling har den mest tillfredsställande aspekten varit att delta under hela resans gång – från tidigt research-stadie till implementeringen av toppmoderna teknologier. Under dessa tio år har varje OnePlus produkt och företaget i sig utvecklats hand i hand med våra användare. Då samskapande är en oskiljaktig del av vår DNA hoppas jag att vi i framtiden fortsätter att utmana teknologins gränser tillsammans med teknikentusiaster världen över, säger Kinder Liu, President och COO på OnePlus.
Hyllar 10 år av Innovation och “Never Settle”-andan

Den 23 januari lanseras OnePlusR utanför AsienI videon diskuteras även OnePlus ursprungliga vision att gå emot etablerade branschkonventioner genom att skapa användarcentrerad teknik av högsta kvalitet. När OnePlus inleder ett nytt decennium är företaget inställt på att fortsätta utmana status quo genom sitt åtagande att skapa endast de bästa smarta enheterna. Tillsammans med sina partners och den globala användarbasen kommer företaget att fortsätta driva teknikens gränser för att fortsätta leverera snabbare och smidigare upplevelser.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar