ÖPPNA DÖRRAR I INTEGRASYSTEMET MED DIN TELEFON SOM PASSERKORT
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM Öppna dörrar i Integrasystemet med din telefon som passerkort

Öppna dörrar i Integrasystemet med din telefon som passerkort

Publicerat av: Redaktionen

SystemHouse Solutions nya lösning DigitalKey Access nyttjar Walletfunktionen i ex Samsung och Apple telefoner för att öppna dörrar i Integrasystemet.

På ett säkert och krypterat sätt använder du smidigt din mobiltelefon som passerkort utan att behöva tänka på appar eller andra uppkopplingar, precis som för betalning hos ICA eller Coop.

Under SecTech den 24-25 oktober kommer SystemHouse Solutions presentera sin senaste nyhet, DigitalKey Access kopplat till Integrasystemet.

Lösningen bygger på ”payment” lösning i telefonens Wallet (Apple Pay, Samsung Pay eller Google Pay). Avläsning av kort inlagt i Wallet sker via NFC i telefonen och krypteras i kortläsaren på ett enkelriktat sätt till ett nytt unikt nummer (7 bytes). Det krypterade numret presenteras i Integra passerkontrollsystem och användas som ett passerkort lika taggar och normala passerkort i plast.

ÖPPNA DÖRRAR I INTEGRASYSTEMET MED DIN TELEFON SOM PASSERKORT”Den nya funktionen kräver inte installation av app eller någon annan uppkoppling, vilket ger en mycket smidig och användarvänlig upplevelse. Funktionen passar små till medelstora företag.” säger Jonas Ahlgren, försäljningschef på SystemHouse Solutions.

SystemHouse Solutions visar DigitalKey Access-lösningen och användargränssnittet Artifex i sin partner Bravidas monter under SecTech.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar