Direkten väljer HonestBox som teknisk leverantör för självscanning och obemannad handel
Hem E-HANDEL Direkten väljer HonestBox som teknisk leverantör för självscanning och obemannad handel

Direkten väljer HonestBox som teknisk leverantör för självscanning och obemannad handel

Publicerat av: Redaktionen

Direkten, en av nordens största butikskedjor inom convenience, har valt HonestBox som sin tekniska leverantör för självscanning och obemannad handel.

HonestBox är en Europas ledande plattformar för obemannad handel och erbjuder en komplett lösning som inkluderar både hårdvara och mjukvara.

Målet är att samtliga butiker av Direkten butiker ska erbjuda obemannad handel i någon form.

HonestBox lösningar kommer att göra det möjligt för Direkten att erbjuda sina kunder en mer bekväm och effektiv shoppingupplevelse i olika former.

Direkten väljer HonestBox som teknisk leverantör för självscanning och obemannad handel“Vi är mycket glada över att ha valt HonestBox som vår tekniska leverantör för obemannad handel”, säger Richard Björkman, affärsutvecklingsansvarig på Direkten. “HonestBox lösningar är avancerade och robusta, och de erbjuder en hög nivå av säkerhet. Vi är övertygade om att detta samarbete kommer att hjälpa oss att öka lönsamheten hos våra butiker och att framtidssäkra vår verksamhet.”

“Direkten är en ledande aktör inom convenience-branschen”, säger Magnus Berglund, VD och ägare av HonestBox. “Vi är mycket stolta över att ha fått deras förtroende. Detta samarbete är ett bevis på att vi gör något rätt.”

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar