foodora förutser förväntat rekord - 6 pizzor i sekunden
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKFOODORA foodora förutser förväntat rekord – 6 pizzor i sekunden

foodora förutser förväntat rekord – 6 pizzor i sekunden

Publicerat av: Redaktionen

foodora, det ledande q-handelsbolaget, ser fram emot att vara en del av firandet genom att förutspå en imponerande efterfrågan på pizza.

Företaget uppskattar att sex stycken pizzor per sekund kommer att säljas via deras plattform under Nyårsdagen.

Nyårsdagen är traditionellt en dag då många människor väljer att koppla av och njuta av mat, och pizza har länge varit en populär favorit för att dela med vänner och familj.

foodora förbereder sig för den förväntade efterfrågan genom att samarbeta med ett brett urval av restauranger och erbjuda kunderna en mångfald av pizzavarianter.

Inför Nyårsdagen intensifierar foodoras samarbetspartners sina förberedelser för att möta den förväntade ökningen av efterfrågan. Restauranger som samarbetar med foodora har proaktivt köpt in extra råvaror och förstärkt sina personalstyrkor för att säkerställa en smidig och effektiv leverans av beställningar.

– Vi ser verkligen fram emot att vara en del av Nyårsfirandet genom att erbjuda våra kunder en smakfull start på det nya året. Pizza har alltid varit en favorit under festligheter, och vi förväntar oss att se en anmärkningsvärd ökning i pizzaförsäljningen på vår plattform under Nyårsdagen, säger Hans Skruvfors, vd foodora

– Redan nu ser vi att beställningar ökar och de kommer att öka längre fram under dagen. Om jag jämför med hur många anställda som hade aktiva pass nu så är det markant skillnad från förra årets nyårsdag. Jag tror vi snabbt kommer upp sex pizzor i sekunden, säger Daniel Gustafsson Raba, logistikschef foodora

foodora förutser förväntat rekord - 6 pizzor i sekunden

Data från tidigare Nyårsdagar

2021 – 1 pizza i sekunden
2022 – 2 pizzor i sekunden
2023 – 4 pizzor i sekunden
2024 – Enligt nuvarande prognos, 6 pizzor i sekunden

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar