Dialects Smarta kommunikationslösningar
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARIT-LÖSNINGAR Dialects Smarta kommunikationslösningar

Dialects Smarta kommunikationslösningar

Publicerat av: Redaktionen

Öka produktiviteten med Dialect Flex, Dialect Mobil och Dialect Svarsservice!

Med Dialects smarta kommunikationslösningar uppnår ni flera målbärande resultat.

Produktiviteten ökar, samtidigt som företagets telefonikostnader minskar och kundnöjdheten stiger, oavsett företagets storlek.

Det är tre avgörande faktorer för framgång. Utöver detta ökar ert företags flexibilitet, säkerhet och samordning, vilket minskar risken för avbrott i er verksamhet.

Dialects kommunikationslösningar utgör ofta en strategisk investering för företag, vilket resulterar i en märkbar konkurrensfördel. Vårt utbud av smarta kommunikationstjänster inkluderar Dialect Flex, Dialect Mobil och Dialect Svarsservice, som tillsammans möjliggör en mer effektiv och anpassad hantering av er företagskommunikation.

Dialect Flex – Molnbaserad telefonväxel

Dialect Flex är en operatörsoberoende, molnbaserad telefonväxel som är smidig, skalbar och otroligt flexibel, vilket gör den lämplig för företag i alla storlekar. Vad som verkligen utmärker Dialect Flex är dess förmåga att förena och förenkla företagskommunikation på en enhetlig plattform.

Installationen är snabb och enkel, vilket innebär att du snabbt kan integrera alla dina kommunikationsverktyg på en och samma plats. Oavsett om du föredrar att använda din dator, en traditionell fast telefon eller din mobiltelefon, så erbjuder Dialect Flex en sömlös lösning som eliminerar behovet av att jonglera mellan olika system.

Bättre koll på kommunikationen med Dialect Flex

Dialect Flex ger dig full kontroll över din företagskommunikation. Med denna avancerade lösning kan du enkelt hantera användarstatus, röstbrevlådor, kösystem, följa statistik över era samtal, schemalägga öppettider och vidarekoppla samtal till andra användare i telefonväxeln. Det ger oss förmågan att skräddarsy er kommunikationslösning exakt efter era behov.

Det som gör Dialect Flex ännu kraftfullare är dess förmåga att smidigt integrera med era befintliga system. Vi kan enkelt koppla samman Dialect Flex med era nuvarande verktyg, såsom Microsoft Teams, Salesforce, Microsoft Dynamics 365, HubSpot, Zendesk, SAP C4C, Supportpal och Pyramid. Det innebär att ni kan dra nytta av alla era redan etablerade system i en enda, enhetlig kommunikationsplattform.

Dialect Mobil erbjuder företagstelefoni på dina villkor

Telefonikostnader är en oroskälla för många företag, särskilt för mindre organisationer. Därför är det av yttersta vikt för oss att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som inte kompromissar med kvalitet och funktionalitet.

Dialects Smarta kommunikationslösningarPå Dialect erbjuder vi vårt eget mobilabonnemang som en flexibel lösning, med möjlighet till avsaknad av bindningstid. Samtidigt har vi etablerat nära samarbeten med ledande mobiloperatörer, inklusive Telia, Telenor, Tele2 och Tre. Vårt mål är inte bara att ni ska vara nöjda med våra tjänster, utan att ni ska vara mer än nöjda.

Genom våra partnerskap med de främsta mobiloperatörerna kan vi garantera högkvalitativ telefoni och pålitlig täckning. Detta skapar en säker och trygg kommunikationslösning för ert företag.

Håll koll på samtalen med Dialects Svarsservice

Dialect Svarsservice är till för dig som strävar efter att leverera en förstklassig nivå av kundservice. Vår professionella och vänliga svarsservice är utformad för att säkerställa att era kunder alltid får den uppmärksamhet och service de förtjänar. Våra kundtjänstrepresentanter besvarar inkommande samtal med ert företags namn och den hälsningsfras ni föredrar.

Dialect Svarsservice är flexibel och anpassningsbar efter era unika behov. Vi erbjuder tilläggstjänster, som direkt bokning till ert webbaserade system eller en svarstjänst som är tillgänglig dygnet runt, 24/7. Det betyder att ni aldrig behöver missa en affärsmöjlighet, oavsett tid på dygnet.

Kontakta ditt närmaste Dialectcenter för mer info!

Genom att kombinera Dialect Flex, Dialect Mobil och Dialect Svarsservice får du en sammanhängande och praktisk upplevelse som förenklar arbetsdagen och förbättrar kommunikationen både kollegor emellan och ut mot kund.

Relaterade Artiklar