Gekås Ullared firar 60 år av shoppingglädje
Hem DETALJHANDEL Gekås Ullared firar 60 år av shoppingglädje och bra affärer

Gekås Ullared firar 60 år av shoppingglädje och bra affärer

Publicerat av: Redaktionen

Från källarbutik till shoppingdestination!

I år firar Gekås Ullared 60 år av shoppingglädje och bra affärer.

Den 23–26 mars går startskottet för ett jubileumsår som kommer kantas av festliga aktiviteter.

Välkommen!

Gekås Ullared firar 60 år av shoppingglädjeI mars 1963 slog Göran Karlsson upp portarna till Firma Ge-kås Manufaktur. Från en liten butik med partihandel har Gekås Ullared vuxit till en destination som förenar sin unika shoppingupplevelse med boende, restauranger, evenemang och aktiviteter för hela familjen.

– ­Gekås Ullared är i dag ett unikt shoppingfenomen som vi är otroligt stolta över! Enligt mig är shopping i Ullared en svensk tradition som är lika stark som midsommarfirande och Allsång på Skansen, säger vd Patrik Levin.

För att fira 60 år av shoppingglädje och bra affärer kommer Gekås Ullared att fylla jubileumsåret med unika erbjudanden och happenings. Den 23–26 mars går startskottet för 60-årsfirandet! Då väntar fyra dagar fullspäckade med festliga aktiviteter, tävlingar och give aways.

– Det kommer hända massor av kul saker så jag råder alla att boka in en tur under dessa dagar. Vi siktar på en fullsatt camping så alla med husvagn eller husbil kan boka campingplats redan nu till jubileumspris, 60 kronor per natt istället för ordinarie 295 kronor, säger Patrik.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar