Brother lanserar två nya serier med uppkopplade LED-färgskrivare – perfekta för hemmet och kontoret
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM Brother lanserar nu två nya serier med uppkopplade LED-färgskrivare – perfekta för hemmet och kontoret

Brother lanserar nu två nya serier med uppkopplade LED-färgskrivare – perfekta för hemmet och kontoret

Publicerat av: Redaktionen

För hemmakontor och mindre kontor

Brother presenterar stolt sin senaste serie med LED-färgskrivare utvecklade för att maximera produktiviteten på hemmakontoret och det mindre företagskontoret.

Enheterna är utvecklade med fokus på tyst drift, hög kvalitet och snabb utskrifts- och skanningshastighet.

De erbjuder även automatisk dubbelsidig utskrift. Serien håller kostnaderna nere genom medföljande högkapacitetstoner, generösa pappersmagasin och en separat trumma som klarar stora utskriftsvolymer utan behov av ständiga byten.

De trådlösa enheterna ger dig dessutom en mängd olika anslutningsmöjligheter, som gigabit ethernet, 5 GHz Wi-Fi och USB. Skriv ut var du än befinner dig på kontoret – eller utanför kontoret via en mobil enhet. Med USB-anslutningen kan du snabbt skriva ut dokument direkt från ett USB-minne, utan att behöva någon dator. Och tack vare det intuitiva gränssnittet kan du börja skriva ut direkt när du packat upp skrivaren.

Den nya serien högkvalitativa LED-färgskrivare omfattar skrivaren HL-L3220CW och en allt-i-ett-enhet för utskrift, skanning och kopiering –DCP-L3560CDW. I serien finns även allt-i-ett-MFC-L3760CDW för utskrift, skanning, kopiering och fax.

 För större kontor och företag

Den nya serien med kompakta LED-färgskrivare för större kontor och företag består av extremt tysta och effektiva enheter med flexibla säkerhetsfunktioner och lösningar som kan anpassas efter just dina unika affärsbehov.

Brother lanserar två nya serier med uppkopplade LED-färgskrivare – perfekta för hemmet och kontoret

Precis som LED-serien för hemmakontoret och det mindre kontoret har den utvecklats av experter för att ge tysta, upp till 25% snabbare utskrifter än föregående generation. Den här serien ger smidig pappershantering och möjlighet att komplettera med fler pappersmagasin för företag med stora utskriftsvolymer. Dessutom finns högkapacitetstoner som tillval för de här modellerna.

Alla enheter är ”secure as standard” med anpassningsbart och kraftfullt skydd på nätverks-, enhets- och dokumentnivå.

Modellerna är dessutom kompatibla med Brother-lösningar och med lösningar från tredje part, inklusive branschledarna Kofax och YSoft, vilket ger fullständigt flexibel dokumenthantering, säkerhet och kontroll.

LED-serien för större kontor och företag omfattar de två skrivarna HL-L8240CDW och HL-L8230CDW, plus två allt-i-ett-skrivare med fax, MFC- L8340CDW och MFC-L8390CDW.

Med hjälp av appen Brother Mobile Connect (gratis att ladda ner) kan du skriva ut på alla de här modellerna, var du än befinner dig. Skriv ut och skanna (skanning gäller multifunktionsenheterna) dokument i farten och beställ förbrukningsartiklar från Brother direkt till dörren.

Med originalartiklar från Brother får du garanterat högkvalitativa resultat, varje gång. Dina dokument är viktiga, och du vill inte riskera en kvalitet som inte håller måttet. När du använder Brothers originaltoner kan du förlita dig på skarpa, tydliga dokument som håller länge. Skriv ut mer och spara mer med Brothers högkapacitetstoners och Value pack.*

Du vet väl att dina tomma bläckpatroner och tonerkassetter kan returneras till Brother helt kostnadsfritt? Vi ser till att de återvinns. Vi brinner för återtillverkning och minskad miljöpåverkan, och vi skickar inget avfall till deponi.

De två nya serierna med LED-skrivare finns nu hos Brothers återförsäljare.

* Gäller endast HL-L8240CDW, HL-L8230CDW, MFC- L8340CDW och MFC-L8390CDW.

Relaterade Artiklar