Effektiv städning av hemmet när du inte är hemma – Philips HomeRun 7000 Aqua
Hem E-HANDEL Effektiv städning av hemmet när du inte är hemma – Philips HomeRun 7000 Aqua

Effektiv städning av hemmet när du inte är hemma – Philips HomeRun 7000 Aqua

Publicerat av: Sandra Kassman

I en värld där teknologin ständigt utvecklas för att göra våra liv enklare och mer bekväma, har robotdammsugare seglat upp som en av de mest innovativa och eftertraktade hushållsapparaterna.

Philips Homerun 7000 Aqua är en av många intelligenta maskiner på marknaden som både gör att du får tid över till annat samtidigt som ditt hem blir rent utan krångel.

Det finns många fördelar med att ta hjälp av en robotdammsugare och det kanske till och med har förändrat sättet vi ser på hemstädning. Philips Homerun 7000 aqua kommer tillsammans med en ladd och tömningsstation. Du laddar enkelt ner tillhörande Philips HomeRun app för att komma igång snabbt med din kartläggning av hemmet. Din nya kompis börja sedan städa dina golv utifrån egna specifika inställningar och önskemål. Philips Homerun 7000 både dammsuger, moppar och tömmer sin behållare med smuts, det enda du behöver göra är att plocka undan mindre föremål för en noggrannare rengöring av ditt hem.

I appen skapar du kartor för ditt hem, anpassar inställningar för just dina önskemål och du kan även se hur den rengör när du inte är hemma via appen. Robotdammsugaren är smart och talar om när du behöver fylla på vatten och åker tillbaka till sin station när den är färdig.

Philips Homerun 7000 förenklar vardagen. För en barnfamilj där mat slängs på golvet och dagligt spill går en robotdammsugare igång och arbetar varje dag. Det är perfekt att välja en zon under matbordet där det landar mycket smuts, eller i köket efter ett kladdigt sockerkaksbak med mjöl på golvet.

En robotdammsugare har sina fördelar men också sina svagheter. I ett hus med flera våningsplan blir det svårt att få hela huset städat, du behöver själv flytta robotdammsugaren till olika våningar. Om du bor i  ett hem med äldre trösklar på några centimeter är det bäst att använda sig av zon-städning för att undvika att robotdammsugaren fastnar. Det är lätt att tro att en robotdammsugare gör dig fri från att städa huset, men du behövs fortfarande till viss del. En robotdammsugare kan inte gå i trappor än, vilket är något som kan komma i framtiden. För att komma åt alla husets vrår kan du kombinera din robotdammsugare med Philips senaste produkt Cordless Vacuum Aqua.

Robotdammsugaren och även sladdlösa dammsugare kommer revolutionera hur vi städar våra hem, i framtiden kommer vi inte vilja plocka fram den där tunga klumpen med sladd och slang efter att testat något sladdlöst. Du kommer väl ihåg när vi hade hörlurar med sladd och att det känns idag helt otänkbart att gå tillbaka till.

Lägg din tid på annat än att dammsuga och moppa ditt hem – välkomna in tekniken och underlätta din vardag.

Effektiv städning av hemmet när du inte är hemma – Philips HomeRun 7000 Aqua

Philips Homerun 7000 Aqua:
• Dammsug och moppa samtidigt
• Moppningsteknik: Vibrerande mopp
• Sugeffekt (max): 5 000 Pa
• Typ av navigering: 360° lasernavigering (LiDAR)
• Identifiering av mindre hinder
• Batterikapacitet: 5 200 mAh
• Batteritid (max): Upp till 180 minuter
• Ljudnivå (minimum): ≤ 66 dB

 

 

Relaterade Artiklar