foodora främjar intern innovationskraft: Lanserar Inkubator för anställda
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKFOODORA foodora främjar intern innovationskraft: Lanserar Inkubator för anställda

foodora främjar intern innovationskraft: Lanserar Inkubator för anställda

Publicerat av: Redaktionen

foodora, Sveriges ledande q-handelsaktör lanserar en intern inkubator för sina anställda för att ta tillvara på all intern innovationskraft.

Denna nyskapande satsning syftar till att främja och stödja kreativitet och nya affärsidéer inom företaget.

foodora främjar intern innovationskraft: Lanserar Inkubator för anställdaDen nyligen introducerade inkubatorn skapar en plattform där foodoras anställda uppmanas att dela sina idéer och innovationer som kan förbättra och utveckla företaget. Inkubatorn kommer att omfatta olika områden, inklusive teknik, logistik, marknadsföring och hållbarhet.

foodora strävar efter att vara i framkant av branschens innovation och ser de anställda som nyckelaktörer i att driva denna utveckling framåt.

– Vi är övertygade om att innovation och kreativitet kommer från alla delar av vår organisation. Genom att lansera denna inkubator för våra anställda skapar vi en plattform där nya idéer kan blomstra och göra verklig skillnad för vårt företag, säger Johan Nordström och fortsätter;

– Vi ser gång på gång att det är våra anställda som kommer med de bästa idéerna och med hjälp av dem har vi förbättrat upplevelsen för våra kunder, restauranger och anställda. Vi vill nu accelerera detta och det är därför vi lanserar en inkubator för att både främja nya idéer men också stötta i att lansera dem, avslutar Johan Nordström, affärsutvecklingschef på foodora.

För att uppmuntra deltagandet kommer foodora att belöna den bästa idén, vilket ger de anställda ytterligare incitament att bidra till företagets framgång. Förutom den interna inkubatorn kommer foodora att erbjuda support, resurser och expertrådgivning för att hjälpa de anställda att omvandla sina idéer till verklighet.

Relaterade Artiklar