Snabb leverans av apoteksvaror i Karlshamn och Karlskrona
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKFOODORA Snabb leverans av apoteksvaror i Karlshamn och Karlskrona

Snabb leverans av apoteksvaror i Karlshamn och Karlskrona

Publicerat av: Redaktionen

foodora, den ledande q-handelnsaktören, har inlett ett samarbete med två apotek inom Apoteksgruppen.

Detta partnerskap gör det möjligt för foodora att erbjuda kunder snabb leverans av apoteksvaror direkt till deras dörr.

Infrastrukturen är därmed redo att tillhandahålla medicinska produkter framöver.

De två apoteken som nu är anslutna till foodora har ett brett utbud av receptfria apoteksprodukter, från första hjälpen-produkter till hudvårdsartiklar och kosttillskott. Genom foodora-plattformen kan kunderna i Karlshamn och Karlskrona nu enkelt och bekvämt beställa sina apoteksvaror och få dem levererade med samma höga kvalitet och snabbhet som de förväntar sig från foodora.

foodoras ambition är att i framtiden inte bara erbjuda snabb leverans av receptfria apoteksvaror utan också inkludera receptbelagda varor i sitt sortiment. Genom att utöka sitt erbjudande till att omfatta receptbelagda mediciner och andra nödvändiga läkemedel.

– Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder ännu en bekväm lösning för att få tillgång till apoteksvaror snabbt och säkert. Detta samarbete med foodora är ett steg i rätt riktning mot att förbättra kundupplevelsen och vår vision om att göra det enklare för alla att hantera sin hälsa, säger Hussain Hussain, apoteksgruppen Karlshamn och Karlskrona.

Snabb leverans av apoteksvaror i Karlshamn och Karlskrona– Vi är mycket glada över detta partnerskap med de två apoteken och möjligheten att erbjuda våra kunder snabb och bekväm tillgång till apoteksvaror. Vår vision är att fortsätta expandera vårt utbud och inkludera medicinska produkter framöver. Vi är bolaget som leder förändringen framåt i snabb takt inom last mile delivery, säger Niklas Berggren, head of retail foodora

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar