foodora intar Söderhamn som sin hundrade stad för hemleverans!
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKFOODORA foodora intar Söderhamn som sin hundrade stad för hemleverans!

foodora intar Söderhamn som sin hundrade stad för hemleverans!

Publicerat av: Redaktionen

Idag expanderar foodora sin räckvidd till Söderhamn, vilket markerar en historisk milstolpe för företaget.

Med detta steg blir Söderhamn den hundrade staden där bolaget kan erbjuda stadens invånare snabb hemleverans.

Som en ledande aktör inom leveransbranschen är foodora stolt över att kunna erbjuda sina tjänster runt om i Sverige.

foodora har expanderat sin räckvidd och nu finns de i 100 städer och orter med sina egna anställda bud. Dessutom är handelsplattformen tillgänglig på totalt 350 platser i Sverige, vilket innebär att restauranger och butiker också kan använda sin egen personal för leveranser.

foodora intar Söderhamn som sin hundrade stad för hemleverans!Detta stärker företagets engagemang för att göra snabba leveranser tillgängliga för alla, oavsett var de befinner sig. Att nå hela 90 procent av den svenska befolkningen är ett bevis på foodoras dedikation till att skapa en smidig och tillgänglig leveransupplevelse för alla.

Med sin kombination av ett brett utbud av restauranger och snabb hemleverans har foodora etablerat sig som det självklara valet för många svenskar när det gäller att få mat och varor levererade till dörren. Genom att nu inkludera Söderhamn i sin lista över städer och orter, strävar foodora efter att fortsätta erbjuda service för att möta svenskarnas behov.

– Söderhamns inkludering som vår hundrade stad är en otrolig prestation för oss på foodora och ett uttryck för vårt fortsatta engagemang för att erbjuda den bästa möjliga leveransupplevelsen till fler människor runt om i landet. Vi ser fram emot att välkomna invånarna i Söderhamn till foodora-familjen och att erbjuda dem det bästa urvalet av restauranger och butiker direkt till deras dörr, säger Hans Skruvfors, vd foodora.

foodora fortsätter att sträva efter att revolutionera leveransbranschen genom att erbjuda ett brett utbud av val och enkelhet. Med Söderhamn som det senaste tillskottet till sin lista över platser i landet är foodora redo att fortsätta sin tillväxtresa och förse ännu fler svenskar med mat eller varor, när de vill ha den, var de än är.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar