foodora expanderar till tre nya städer: välkomnar Arvika, Kristinehamn och Mora
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKFOODORA foodora expanderar till tre nya städer: välkomnar Arvika, Kristinehamn och Mora

foodora expanderar till tre nya städer: välkomnar Arvika, Kristinehamn och Mora

Publicerat av: Redaktionen

foodora fortsätter sin senaste expansionsresa med lansering av tjänsten i tre nya städer: Arvika, Kristinehamn och Mora.

Denna utvidgning markerar foodoras fortsatta tillväxt och åtagande att göra hemleveranser på 30 minuter tillgängliga för fler människor.

Med målet att erbjuda ännu fler kunder bekvämlighet och snabb service har foodora anställt över 50 nya medarbetare i dessa områden, som kommer att arbeta som bud för att säkerställa snabba leveranser inom 30 minuter.

Detta initiativ kommer att skapa nya jobbmöjligheter i städerna och ge en välkommen ekonomisk injektion i lokala aktörer.

– Vi är glada över att välkomna Arvika, Kristinehamn och Mora till foodora-familjen. Vår mission är att erbjuda smidiga och pålitliga mat- och produktleveranser till kunder i hela landet. Genom att anställa bud och samarbeta med lokala restaurangägare skapar vi nya arbetstillfällen i dessa städer och stärker orternas attraktivitet, säger Hans Skruvfors, vd på foodora.

– Vårt hjärta i organisationen är logistik. Vi kan leveranser och vi gör det riktigt bra. Det känns spännande att vi nu finns i ytterligare tre städer med våra egna anställda bud. Jag tror att foodora kommer tas emot med öppna armar och det är bra att vi som bolag kan stärka det lokala näringslivet samtidigt, säger Daniel Gustafsson Raba, logistikchef foodora.

foodora kommer att samarbeta med ett brett urval av restauranger och butiker i dessa områden för att säkerställa att invånarna har tillgång till mångsidiga mat- och produktalternativ. Kunden kan enkelt placera sina beställningar via foodora-appen eller webbplatsen och förvänta sig snabb leverans direkt till dörren på 30 minuter.

foodora expanderar till tre nya städer: välkomnar Arvika, Kristinehamn och MoraDetta är en spännande milstolpe för foodora, som fortsätter att utvidga sitt nätverk för att möta den växande efterfrågan på bekväm och pålitlig last mile delivery.

foodora finns idag i nära 100 städer och orter med sina egna anställda bud. Med leverans genom lokala restauranger och butiker finns foodora i hundratals städer och orter. Bolaget har idag över 10 000 anslutna restauranger, fler än 1000 retail-butiker samt 100 daglivsbutiker. foodora Sverige har 6000 anställda och omsatte 5 miljarder förra året i Sverige.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar