Sportshopen väljer Tranpenad som huvudleverantör av bemanningstjänster
Hem E-HANDEL Sportshopen i Göteborg väljer Tranpenad som huvudleverantör av bemanningstjänster

Sportshopen i Göteborg väljer Tranpenad som huvudleverantör av bemanningstjänster

Publicerat av: Redaktionen

Sportshopen etablerar ett nytt lager- och logistikcenter i Göteborg och väljer Tranpenad som huvudleverantör av bemanningstjänster.

Utöver att Tranpenad kommer att förse Sportshopen med personal, så kommer ett annat stort samarbete att inledas. Avtalet trädde i kraft den 1 januari 2023.

– Det känns väldigt spännande och kul att få ingå avtal med ett företag som Sportshopen.

Utöver att vi kommer förse dem med personal, så har vi ett annat stort projekt på gång. Det är en riktig storsatsning från Tranpenads sida och vi är väldigt stolta över att en av de största aktörerna i branschen väljer att anlita just Tranpenad. Vi ser detta som ett bevis på att det vi erbjuder är av högsta kvalité, säger Tomas Hulth, grundare och Group CEO, Tranpenad.

Sportshopen tillhör idag en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid och deras plagg används idag av både elitidrottare och aktiva fritidsutövare. Deras e-handel finns även på den europeiska marknaden och sortimentet består av kläder och skor från ledande märkesleverantörer. Under Q1 2023 kommer Sportshopen att flytta in i nya lokaler i Sörred i Göteborg och till den här nya satsningen behövs en bemanningspartner. Tranpenad kommer att ses som Sportshopens Prefferd Supplier vilket innebär att Sportshopen åtar sig att alltid tillfråga Tranpenad om konsultbehov först.

– Det kändes naturligt att välja Tranpenad som vår partner – två kulter som är väldigt lika varandra i form av att båda är entreprenörsdrivna med fokus på kvalitét och leverans, samt med målet att hela tiden fortsätta utvecklas. Tranpenad har även storleken på sin organisation, vilket vi värderar väldigt högt, då vår verksamhet har stora säsongsvariationer som innebär att trycket ökar, säger Kristoffer Ömar, Head of Logistics & Retail, Swedmount/Sportshopen.

Sportshopen väljer Tranpenad som huvudleverantör av bemanningstjänsterTranpenad är en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion, med 2 500 anställda konsulter, sex regionkontor och åtta lokalkontor från Stockholm till Malmö. 2022 förvärvade koncernen Eyes4work AB som med 130 lokalkontor är en av Sveriges största aktörer inom den av Arbetsförmedlingen upphandlade tjänsten KROM.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar