Clas Ohlson förlänger sitt avtal och utökar antalet tjänster hos GlobalConnect
Hem DETALJHANDEL Clas Ohlson förlänger sitt avtal och utökar antalet tjänster hos GlobalConnect

Clas Ohlson förlänger sitt avtal och utökar antalet tjänster hos GlobalConnect

Publicerat av: Redaktionen

Hemmafixarbolaget Clas Ohlson förlänger sitt befintliga avtal med GlobalConnect avseende tjänsten WAN och skriver samtidigt ytterligare ett avtal om tjänsterna Managerat LAN och Wifi.

GlobalConnect kommer fortsätta att sköta drift och underhåll av Clas Ohlsons digitala nätverk i alla bolagets butiker i Sverige, Norge och Finland.

Det nya avtalet innebär att man också kommer sköta övervakning av Clas Ohlsons nätverk.

GlobalConnect fortsätter att leverera WAN, som kopplar samman alla Clas Ohlsons kontor och drygt 220 butiker med deras egna nätverk. Det möjliggör att Clas Ohlson fortsättningsvis kan säkerhetsställa och effektivisera i sin verksamhet samtidigt som GlobalConnect står för drift och underhåll. De nya tjänsterna som GlobalConnect ska leverera är Managerat LAN och WiFi, en tjänst som innebär att alla Clas Ohlsons enheter kopplas upp och ihop i ett sömlöst nätverk och underhålls av GlobalConnect. Med dessa tjänster på plats har Clas Ohlson en effektiv helhetslösning med en robust och säkert digital infrastruktur.

Clas Ohlson förlänger sitt avtal och utökar antalet tjänster hos GlobalConnect– Med sitt stora butiksnät vet vi hur viktigt det är för Clas Ohlson att ha en säker och stabil nätverkskommunikation. Därför är vi väldigt glada över att de har valt att både förlänga sitt nuvarande avtal och utöka sina tjänster hos oss. Med den här helhetslösningen hoppas vi att tillsammans med Clas Ohlson kunna erbjuda ännu fler spännande digitala lösningar som möjliggör en riktigt bra shoppingupplevelse för alla deras kunder, säger Henrik Hammarström chef B2B GlobalConnect Sverige

 

 

 

 

Relaterade Artiklar