American Express gör omfattande satsningar på Arlanda
Hem TRENDER American Express gör omfattande satsningar på Arlanda Airport

American Express gör omfattande satsningar på Arlanda Airport

Publicerat av: Redaktionen

I slutet av mars stänger American Express tillfälligt ned Amex Lounge by Pontus på Stockholm Arlanda Airport för omfattande renoveringar av loungeutrymmet.

Ombyggnationen beräknas pågå till 2024 då dörrarna öppnas upp till en helt ny Amex Lounge.

Under renoveringen välkomnas medlemmarna till Amex Pop Up Lounge.

Amex Lounge By Pontus i Terminal 5 på Arlanda har sedan start varit ett omtyckt tillhåll för American Express medlemmar. Söndag den 19 mars stänger loungen tillfälligt ned för att genomgå en renovering från golv till tak. Under 2024 slås dörrarna upp till en helt ny Amex lounge.

– Under 2023 inleder vi en av American Express Nordics största satsningar och mest omfattande ombyggnationer på Arlanda flygplats. Tillsammans med Swedavia och framstående arkitekter och designers kommer vi att bygga en ny Amex Lounge, på 700 kvadratmeter, i absolut världsklass, säger Philip Trocmé, Nordisk VD, American Express.

Från och med 21 mars välkomnas medlemmarna till Amex Pop Up Lounge som kommer vara belägen vid Gate F26 i Terminal 5. Medlemmarna kommer att guidas till den temporära loungen genom fysiska och digitala skyltar och personal kommer dessutom inledningsvis finnas på plats och visa vägen. Mellan 19-20 mars kommer Amex medlemmar att serveras frukost, lunch och middag i form av en ”Lounge on-the-go” vid trappen till Amex Lounge by Pontus.

I Pop Up Loungen kommer menyn att uppdateras löpande under året och bestå av kalla rätter och dryckesutbudet innehåller en mängd olika kalla drycker. Under året kommer medlemmarna att överraskas av säsongsbetonade inslag som spännande samarbeten med både varumärken och kockar inom premiumsegmentet. Centurion- och Platinummedlemmar är välkomna till pop up loungerna i Terminal 5. Platinummedlemmar får ta in en gäst och Centurionmedlemmar får ta med två gäster.

– Som ett led i den fortsatta utvecklingen av Stockholm Arlanda känns det roligt att flygplatsen även framåt kan erbjuda denna ”gamla” lounge i en ny skepnad, säger Charlotte Ljunggren, Marknads- och försäljningsdirektör på Swedavia.

American Express gör omfattande satsningar på ArlandaAmex Pop up Lounge kommer att ha följande öppettider:

Mån-sön: 05:00-19:30

Frukost: 05:00-11:00

Lunch/Middag 11:00-19:30 (sista beställningen tas in 19:00)

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar