Strawberry överför sitt hundrade hotell till Mews Hospitality Cloud
Hem TRENDER Strawberry överför nu sitt hundrade hotell till Mews Hospitality Cloud

Strawberry överför nu sitt hundrade hotell till Mews Hospitality Cloud

Publicerat av: Redaktionen

Hälften av Strawberrys hotell använder nu den molnbaserade hotellservicen Mews.

De återstående 100+ hotellen förväntas flyttas inom de närmaste sex månaderna.

Strawberry har valt att migrera till Mews hospitality-lösning på grund av plattformens flexibilitet, skalbarhet och säkerhet.

I Sverige har Strawberry totalt 108 hotell och Mews teknik används för närvarande på 57 av dessa.

Det marknadsledande molnbaserade hotel management-systemet Mews, som nyligen utsågs till världens bästa PMS-leverantör, har nått en viktig milstolpe i implementeringen av Property Management System (PMS) på alla Strawberry-hotell.

Strawberry är en av de största hotellkedjorna i Norden med över 225 hotell och 18 000 anställda. Mews Hospitality Cloud har nu implementerats på mer än 100 av kedjans hotell. Utrullningen omfattar alla varumärken och hotelltyper, inklusive Comfort Hotels, Quality Hotel, Clarion Hotel, Clarion Collection Hotel och fristående hotell.

”Innovation har alltid varit en del av vårt DNA, och för oss är modern hotellteknik nyckeln till att leda vägen när det gäller gästupplevelse, effektivitet och intäktsmöjligheter. Mews är den perfekta lösningen att bygga en teknikstack kring, och det är fantastiskt att se hur den redan har bidragit till att förändra vår verksamhet under det senaste året”, säger Eirik Bogsnes, Executive Vice President på Strawberry.

Strawberry överför sitt hundrade hotell till Mews Hospitality CloudDet skräddarsydda programmet ”Train the Trainer” har gjort införandet smidigt och har gjort det möjligt för Strawberry att själva utbilda kollegor i Mews-systemet, vilket har resulterat i snabbare implementering och onboarding.

”Den bästa tekniken stärker användaren. Mews gör det möjligt för våra team att arbeta smartare och tillbringa mer tid med gästerna, samtidigt som gästerna kan definiera sin egen vistelse”, säger Kari Anna Fiskvik, Vice President Technology på Strawberry.

Med enkel anslutning till över 900 integrationer är Mews Marketplace avgörande för Strawberry, som rymmer ett antal varumärken med olika krav när det gäller att bygga teknikstackar. Med Mews kan dessa varumärken ansluta till exakt vad just de behöver och bygga direkt på Mews Open API när det behövs. Strawberry har valt alla funktioner, inklusive Mews Operations, Mews Multi-Property, Mews Guest Journey och Mews Payments.

”Vi älskar att arbeta med Strawberry eftersom de driver oss att fortsätta vara innovativa och göra förbättringar. När en organisation som Strawberry omfamnar digital transformation motiverar det oss att fortsätta förändra hotellbranschen. Vårt partnerskap visar hur stora varumärken kan använda molnteknik för att vara flexibla, skalbara och innovativa”, säger Matthijs Welle, vd för Mews.

Relaterade Artiklar