Sjöö Sandström - Official Timekeeper för Nordea Open i Båstad 2024
Hem TRENDER Sjöö Sandström – Official Timekeeper för Nordea Open i Båstad 2024

Sjöö Sandström – Official Timekeeper för Nordea Open i Båstad 2024

Publicerat av: Redaktionen

Svenska klocktillverkaren Sjöö Sandström etablerades 1986 och är idag det enda svenska klockmärket i lyxsegmentet.

Nu är återigen klocktillverkaren officiell tidtagare och sponsor av den klassiska tennisturneringen Nordea Open 2024 i Båstad.

Sjöö Sandström har en gedigen historia av samarbeten inom sportvärlden där man varit officiell tidtagare flertalet gånger i sportsammanhang såsom tennis, padel och segling. Sjöö Sandström står värd för all tidtagning och kommer vara synliga i hela evenemangsområdet av Nordea Open 8-21 Juli 2024.

Sjöö Sandström - Official Timekeeper för Nordea Open i Båstad 2024– Tennissporten och klockvärlden är ofta sammanlänkade intressen, vilket gör det extra roligt för Sjöö Sandström med detta partnerskap. Vi är glada över att vara tillbaka och fortsätta stärka vår position inom sporten och i synnerhet under Nordea Open 2024. Som officiell tidtagare spelar vi en viktig roll under hela evenemanget, säger Kristofer Johansson, Partner på Sjöö Sandström.

Nordea Open har en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden och är rankat som ett event i världsklass för tennisintresserade. Varje år drar turneringen tusentals besökare som lockas av tennisstjärnornas spel, nätverksmöjligheter och stämningen i stort.

I år kan man som besökare bland annat se stjärnorna Jannik Sinner, Casper Ruud, Elias Ymer och inte minst Rafael Nadal göra upp om titeln. Evenemanget går av stapeln den 8-21 juli nere i Båstad.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar