Ecovacs lanserar tre nya produkter som förenklar hushållsarbetet
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM Ecovacs lanserar 3 nya produkter som förenklar hushållsarbetet

Ecovacs lanserar 3 nya produkter som förenklar hushållsarbetet

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar den ledande leverantören av hushållsrobotik, Ecovacs, tre nya hushållsrobotar i Sverige.

En ny fönsterengöringsrobot, robotdammsugare och robotgräsklippare.

 Skinande rena fönster

Winbot-familjen hjälper dig med smidig och heltäckande fönsterrengöring. Nu får den två nya familjemedlemmar i form av Winbot W2 och Winbot W2 Omni. En enskild Winbot- enhet kan anpassa sig till nästan alla fönsterstorlekar och ytor.

Winbot W2 erbjuder en helt ny och avkopplande upplevelse. Välj mellan fem olika rengöringslägen: snabbrengöring, djuprengöring, kantrengöring, fläckrengöring och finrengöring. Winbot W2 har en bredvinkelsprayfunktion, exakt vattentryck, intelligent positionsminne och ett innovativt och halksäkert drivsystem. Med en sugkraft på 2800 Pa kan du vara helt säker på att dina fönster rengörs ordentligt.

Premiummodellen Winbot W2 Omni är den första fönstertvättroboten med en portabel basstation. Tack vare sina kraftfulla batterier kan denna robot rengöra fönster utan direkt tillgång till elektricitet. Stationen är utrustad med fyra funktioner: en knapp för att dra in sladden, en för på/av, start/paus och en för snabbrengöring/djuprengöring. Winbot W2 och Winbot W2 Omni finns tillgängliga från den 6 mars till ett rekommenderat pris på 5 799 kr respektive 6 999 kr.

Fläckfria golv

Den nya Deebot X2 Combo är den perfekta lösningen för alla som letar efter en kraftfull, stående dammsugare utan att behöva offra bekvämligheten som en robotdammsugare erbjuder. X2 Combo kombinerar en robotdammsugare och en handhållen dammsugare, förenade i en allt-i-ett Omni-station.

Robotdammsugaren har en sugkraft på hela 8700 Pa och dess slimmade design gör att den kan nå överallt. Moppningssystemet säkerställer perfekt rengöring och har en automatisk lyftfunktion för att undvika vattenspill på mattor. Den mångsidiga handhållna dammsugaren är utrustad med fyrstegsfiltrering och flera borstar.

Ecovacs lanserar tre nya produkter som förenklar hushållsarbetetOmni-stationen har dubbel automatisk tömning för båda dammsugarna

Den rengör mopparna på robotdammsugaren med 60-gradigt vatten och torkar dem automatiskt med varmluft för att förhindra obehagliga lukter. Precis som alla andra produkter i Deebot-serien kan X2 Combo styras interaktivt med röstassistenten YIKO och 3D-kartläggning. Den undviker hinder och har LiDAR-planeringsteknik som gör att roboten kan navigera smidigt och exakt runt hemmet. Deebot X2 Combo finns tillgänglig från den 11 april till ett rekommenderat pris på 18 999 kr.

Perfekt klippt gräsmatta – helt utan ansträngning

Våren närmar sig och gräset växer. För trädgårdsägare innebär det starten på för en tidskrävande uppgift: att klippa gräsmattan. Ecovacs har lösningen och utökar i år Goat- serien med två nya produkter. Utöver Goat G1-1600 finns nu Goat G1-800 tillgänglig i grått och vitt, samt premiummodellen Goat G1-2000 med ett praktiskt garage för robotgräsklipparen.

Grundmodellen Goat G1-800 är lämplig för en gräsyta på upp till 800 m2. Med inställningen “trådlös gränslinje” kan roboten användas helt utan manuell placering av gränsslingor Kartläggningen tar bara 20 minuter.

TrueMapping-systemet för lokalisering säkerställer effektiv klippning och en välskött gräsmatta. AIVI 3D känner igen och undviker vanliga hinder som träd, möbler, igelkottar och husdjur, vilket garanterar säker och smidig användning. Roboten har också Smart Garden Keeper – videomonitorering av trädgården i realtid med två kameror installerade på gräsklipparen, som kan styras via appen.

Premiummodellen Goat G1-2000 är lämplig för en gräsyta upp till 2000 m2 och kommer med ett garage som ger robotgräsklipparen ett vind- och regnsäkert hem i trädgården.

Goat G1-800 och Goat G1-2000 är tillgängliga från den 6 mars till ett rekommenderat pris på 13 999 kr och 24 999 kr.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar