Swegaming förvärvar Kreditium.se
Hem GAMINGE-SPORT Swegaming förvärvar Kreditium.se

Swegaming förvärvar Kreditium.se

Publicerat av: Redaktionen

Swegaming, en ledande affiliateaktör inom bland annat lån, finans och kreditkort, förvärvar Kreditium.

Swegaming förvärvar Kreditium.se 2Kreditium består idag av Kreditium.se och den estländska motsvarigheten i Krediitium.ee.

Swegaming tillträdde Kreditium 1a september och Wurato AB kommer att fortsätta att jobba med projektet i upp till 18 månader.

– I och med förvärvet stärker Swegaming sin position som en ledande partner för banker, långivare och andra finansinstitut. Vi ser ett stort värde i det Kreditium byggt upp och känner oss väldigt nöjda med att, tillsammans med Kreditiums existerande team, kunna utveckla Kreditium ytterligare, säger Andreas Johannesson på Swegaming.

Kreditium har snabbt byggt upp ett starkt varumärke på den svenska marknaden och förväntas fortsätta växa i snabb takt. Kreditium har sedan starten i juli 2018 hjälpt hundratals svenskar att få ett så billigt och bra lån som möjligt.

Kreditium är en jämförelsesajt av lån, krediter och kreditkort som hjälper sina besökare med guider, recensioner och jämförelser för att hitta den kredit som passar de bäst.

– På Kreditium har vi fokuserat fullt ut på att ge våra användare det content och den hjälp som de letar efter. Vi vill alltid lista den data som är relevant för att kunna hjälpa våra besökare till att ta ett bättre beslut kring deras privatekonomi och krediter, säger Werner Töniste på Wurato AB / Kreditium.

Swegaming ser stor potential i att fortsätta utveckla Kreditium till en ledande jämförelsesajt av krediter i Sverige.

– På kort tid har teamet bakom Kreditium byggt upp en väldigt bra produkt med användaren i fokus. Det är på just samma sätt vi vill fortsätta att utveckla produkten, fortsätter Andreas Johannesson.

Relaterade Artiklar