Stora möjligheter ger Huawei P3 -serien som bryter ny mark inom mobilfotografering
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Stora möjligheter ger Huawei P3 -serien som bryter ny mark inom mobilfotografering

Stora möjligheter ger Huawei P3 -serien som bryter ny mark inom mobilfotografering

Publicerat av: Redaktionen

IT-Retail var på plats under lanseringseventet för Huawei P30 på Paris Convention Center, 26 mars 2019, visade Huawei upp Huawei P30 och Huawei P30 Pro.

Stora möjligheter ger Huawei P3 -serien som bryter ny mark inom mobilfotografering 2Huawei P30-serien bygger vidare på arvet från Huawei P-serien vad gäller både design och fotografi och är företagets mest avancerade serie smartphone-kameror.

Dessa enheter innehåller den innovativa SuperSpectrum-sensorn, en optisk SuperZoom-lins och en ny Huawei Time of Flight (ToF)-kamera samt förbättrad optisk och AI-stödd bildstabiliseringsteknik.

Med dessa revolutionerande tekniker kan Huawei P30 och Huawei P30 Pro ta fantastiska bilder och videos i alla situationer.

Richard Yu, VD på Huawei, säger ”Huawei P30-serien är ett fundamentalt genombrott efter decenniers utveckling av digital kamera-teknik. Den kommer att skriva om reglerna och ändra människors uppfattning om mobilkamerafotografi. Innovationer som Huawei SuperSpectrum-sensorn och SuperZoom-linsen gör det möjligt att tänja på gränserna för både foto och video – ett gränsland som väntat länge nog på att utmanas. Huawei P30-serien kommer att sätta ribban för nästa generation smartphone-kameror genom att låta människor fånga skönheten i sin omgivning med en enhet de alltid har med sig.

Slående bilder i proffskvalitet

Huawei P30-serien kommer ändra användarnas förväntningar på smartphone-fotografering. Huawei P30 Pro når rekordhöga sammanlagda DxOMark-poäng på 112 tack vare den nya Leica Quad Camera-systemet, med en 40 MP huvudkamera med Huawei SuperSpectrum-sensor, en 20 MP ultravidvinkelkamera, en 8 MP telefotokamera, Huaweis ToF-kamera och en 32 MP frontkamera som tar selfies till helt nya nivåer.

Huaweis 1/1.7-tums SuperSpectrum-sensor ser ljus på ett fundamentalt nytt sätt. Huaweis RYYB SuperSpectrum-sensor skiljer sig från det traditionella RGGB Bayer-filtret genom att ersätta gröna pixlar med gula, vilket ger en maximal ISO-nivå på 409 600 på Huawei P30 Pro och 204 800 på Huawei P30. Detta fundamentala skifte inom sensor-teknik, kombinerad med Huawei AIS, OIS och Huawei P30 Pros f/1.6-bländare, ger en extraordinär foto- och videoupplevelse i en rad olika situationer och ljusförhållanden – inklusive extremt dåliga ljusförhållanden – och ger bilder med förbättrad detaljnivå, färg och klarhet.

Den nya SuperZoom-linsen ger en överlägsen zoom-nivå i en tunn formfaktor. Genom en ny periskopform kan SuperZoom-linsen ge en detaljerad förstoring med 5x optisk zoom, 10x hybrid-zoom och 50x digital zoom. Ett prisma i telefotokameran bryter ljuset i 90 grader för att maximera fokusomfång samtidigt som kamerahöjden minimeras utan att störa enhetens design.

Huawei P30 Pro utmärker sig genom Huawei ToF-kameran som sparar information om skärpedjup för att ge korrekt bildsegmentering. En noggrann avståndsmätning gör det möjligt att simulera flera olika bokeh-nivåer. Superporträtt-läget fångar minsta detalj som till exempel individuella hårstrån. I kombination med information om skärpedjup och specialutvecklade algoritmer blir det sedan möjligt att ta enastående bilder med suddiga bakgrunder som framhäver huvudmotivet i bilden i alla typer av situationer.

Huaweis AI hjälper användaren få allt på plats för den perfekta bilden. AI HDR+ gör det möjligt för både front- och huvudkameran att kombinera bildserier för att eliminera överexponerade och bakgrundsbelysta bilder.

En ny definition för smartphone-video

Huawei P30-serien har en smartphone-kamera med mycket hög kvalitet. Huawei P30-serien innebär en ny era av video med studiokvalitet. Huaweis SuperSpectrum-sensor gör det möjligt att filma i extremt dåliga ljusförhållanden så att nattscener blir ljusa och detaljrika. Huawei AIS och OIS har stöd för bildstabilisering för alla typer av videofilmning vilket ger oklanderliga och stabila bilder. SuperZoom-linsen gör det dessutom möjligt att ta detaljrika närbilder, och AI Video Editor hjälper användaren att lägga på bakgrundsmusik och specialeffekter till sina videos och förvandlar på så sätt Huawei P30-serien till en mobil produktionsstudio.

HUAWEI Dual-View Video kan filma två perspektiv av samma scen på samma gång genom att använda flera kameror samtidigt. Huawei P30-serien kan fånga hela bilden samtidigt som den tar en närbild av motivet vilket ger nya och spännande möjligheter för video.

En stolt tradition av enastående design

Huawei P30-seriens design, skapad med niolagers nano-optisk färg-finnish, har inspirerats av den unika färgpaletten och orörda intrycket från saltöknar. 6.47-tums Huawei P30 Pro och 6.1-tums Huawei P30 levereras i Breathing Crystal, Aurora och svart. FHD + Dewdrop-displayen med en upplösning på 2340 x 1080 har en minimal flärp för maximal skärmyta. Den i praktiken ramfria framsidan har en fingeravtrycksläsare inbyggd i skärmen för att snabbt och säkert identifiera användaren. Huawei P30 Pro är även utrustad med Huawei Acoustic Display Technology som levererar fantastiskt ljud genom att förvandla skärmen till en högtalare.

Totalt fokus på innovation

Innovation ligger inbäddat i Huaweis DNA. Huawei P30 och Huawei P30 Pro är fullmatade med industriledande funktioner som ger dem en särställning när det gäller kraft, prestanda och effektivitet:

Huawei P30-serien drivs av en 7nm Kirin 980-processor som ger enastående prestanda, effektivitet i världsklass och snabbare bildigenkänning genom sin Dual-NPU AI-beräkningskraft.

Huawei P30-serien har ett Extendable Read-Only File System (EROFS) som förbättrar systemets responstid. Det senaste EMUI 9.1 har även stöd för Huawei Share OneHop för sömlös fildelning mellan Huaweis smartphones och Huaweis bärbara datorer.

Huawei P30 Pro har ett batteri på 4 200 mAh och 40W Huawei SuperCharge som laddar enheten från 0 till 70 procent på 30 minuter, vilket håller laddningen mer än en hel dags intensivt arbete.

Huawei P30 Pro är utrustad med Huawei SuperCool-teknik som håller telefonen sval även vid intensiv användning.

Huawei P30-serien är utrustad med en rad avancerade trådlösa kommunikationstekniker och stödjer Dual SIM och VoLTE-uppkoppling.

Huawei lanserade även Huawei Watch GT Active Edition och Elegant Edition, smarta klockor med ultralång batteritid, tänkta för utomhusbruk; Huawei FreeLace trådlösa hörlurar med stöd för Huawei HiPair för enkel parkoppling och snabbladdning; och Huawei Gentlemonster Eyewear, nya smarta glasögon som är utvecklade tillsammans med välkända glasögon-företaget Gentle Monster.

Pris och tillgänglighet

Huawei P30 och Huawei P30 Pro finns tillgängliga att köpa från och med idag.

Rekommenderat cirkapris:
Huawei P30 Pro (265GB) – 9.990 SEK
Huawei P30 Pro (128GB) – 8.990 SEK
Huawei P30 (128GB) – 6.990 SEK

Relaterade Artiklar