Fota, skriv ut och dela bilder i farten – med Canons direktfilmskameror Zoemini S och Zoemini C i fickformat
Hem NYHETER Fota, skriv ut och dela bilder i farten – med Canons direktfilmskameror Zoemini S och Zoemini C i fickformat

Fota, skriv ut och dela bilder i farten – med Canons direktfilmskameror Zoemini S och Zoemini C i fickformat

Publicerat av: Redaktionen

Canon presenterar två nya direktfilmskameror för direktutskrift av foton och ögonblicksbilder – Canon Zoemini S och Canon Zoemini C. Modellerna bygger vidare på succén med den första Zoeminin som lanserades 2018.

Fota, skriv ut och dela bilder i farten – med Canons direktfilmskameror Zoemini S och Zoemini C i fickformat 2De två nya modellerna ryms i handen eller fickan och skriver enkelt ut självhäftande foton var som helst, när som helst.

Canon Zoemini S passar alla som vill fota, skriva ut och dela sina semesteräventyr, en spontan selfie, foton med vänner eller en snygg bild på maten. Zoemini S har en 8 megapixels kamera, frontmonterad spegel, ringljus och fjärrutlösare. Den är enkel att använda och tar den där perfekta selfien på bara ett ögonblick.

Den finns i tre varianter – roséguld, mattsvart och pärlvitt – och får lätt plats i handen, fickan eller i väskan.

Canon Zoemini S och Canon Zoemini C skriver ut minifoton på direkten och på självhäftande Zink -fotopapper i formatet 5 x 7,6 cm (2×3”). Helt perfekt på shoppingrundan, födelsedagsfesten eller under musikfestivalen. Nu är det enklare och roligare än någonsin tidigare att fånga allt som händer och dela med sig till släkt och vänner.

Zoemini S stöds av Canons kostnadsfria app Mini Print (iOS/Android), som möjliggör att foton kan skrivas ut direkt från en smart enhet via Bluetooth® och dessutom kan man där välja bland mängder av trendiga filter och ramar. Gruppbilder kan vara knepiga att få till, men via appen kan fjärrutlösning och självutlösare användas, så att alla kommer med.

Förutom till Instagram och Facebook ger appen Mini Print också anslutning till Google Photos och Dropbox, för utskrift av kopior på härliga minnen var som helst, när som helst.

Modellen Canon Zoemini C är en lite enklare variant som inte är kompatibel med Canons app Mini Print, men som innehåller en 5 megapixels kamera, en reflekterande spegel för selfies och en kortplats för Micro SD. Zoemini C finns i fyra färger: rosa, gult, mintgrönt och havsblått.

Till båda modellerna medföljer en startförpackning med 10 st självhäftande Zink™-fotopapper som både är smutsavvisande och tåliga – kul att skriva ut och dekorera allt från sovrumsväggen till kylskåpet eller telefonen. Mer papper inhandlas i förpackningar om 20 eller 50 ark.

Säljstart för båda modellerna i Canons online-butik och hos officiella Canon-återförsäljare sker den 25 april 2019.

Rekommenderat pris Canon Zoemini S: 1413 kr Canon Zoemini C: 997

Canon Zoemini S: Viktiga egenskaper

 

 • 8 megapixels kamera med en Micro SD-kortplats1 för att fota, skriva ut och dela från samma enhet
 • Finns i mattsvart, pärlvitt och roséguld – en lätt och perfekt följeslagare som ryms i fickan eller i en liten väska
 • Med frontmonterad spegel och ringljus blir alla selfies riktigt bra, och med Canons app Mini Print kan fjärrutlösningsfunktion och självutlösare användas för att underlätta gruppbilder
 • Använd Bluetooth och Canons app Mini Print för att skriva ut bilder från din smarta enhet, med filter och collage-alternativ
 • Skriver ut och fylls på med Zink -teknik utan bläck för smutsavvisande, tåliga, vattenavvisande och självhäftande foton
 • Levereras med 10 st självhäftande Zink -fotopapper i format 5 x 7,6 cm (2×3”)

 

Canon Zoemini C: Viktiga egenskaper

 

 • 5 megapixels kamera med en Micro SD-kortplats2 för att fota, skriva ut och exportera bilder
 • En frontmonterad spegel gör det enkelt att ta perfekta selfies för utskrift
 • Finns i fyra fina färger, är lätt och en perfekt följeslagare som får plats i fickan
 • Skriver ut och fylls på med Zink™-teknik utan bläck, för smutsavvisande, tåliga och vattenavvisande foton
 • Levereras med 10 st självhäftande Zink -fotopapper i format 5 x 7,6 cm (2×3”)

 

Medföljer leveransen:

 

 • Canon Zoemini S/C fotoskrivare* (tillgängliga färger anges ovan)
 • 1 förpackning Canon Zink  fotopapper (10 ark fotopapper och 1 SMART SHEET)
 • Laddningskabel för mikro-USB (USB A till mikro)
 • Snabbguide
 • Föreskrifter
 • Handlovsrem

 

Relaterade Artiklar