InvisibleShield presenterar skärmskydd för nya Huawei P30 och P30 Pro
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI InvisibleShield presenterar skärmskydd för nya Huawei P30 och P30 Pro

InvisibleShield presenterar skärmskydd för nya Huawei P30 och P30 Pro

Publicerat av: Redaktionen

InvisibleShield, ett ZAGG-företag och den ledande globala innovatören inom skärmskydd, lanserar InvisibleShield Ultra Clear för Huawei P30 och P30 Pro samt skärmskyddet Glass+ för Huawei P30.

InvisibleShield presenterar skärmskydd för nya Huawei P30 och P30 Pro 2Skärmskydden är utvecklade för slag- och repskydd och ger en klar bildskärpa samt är enkla att applicera.

– Vi är glada att kunna erbjuda vårt senaste skärmskydd – Ultra Clear – till nya Huawei P30 och P30 Pro samt vårt innovativa glasbaserade skärmskydd Glass+ för P30. Mobiltelefoner är idag den ständiga följeslagaren och vi gör det möjligt för konsumenterna att göra mer med sina telefoner utan att behöva oroa sig för en sprucken eller repad skärm, säger Gavin Slevin, vd för ZAGG International.

InvisibleShield Ultra Clear

InvisibleShield Ultra Clear är ett extremt klart och tufft skärmskydd som är kompatibelt med Huaweis senaste mobiltelefonmodell. En förbättrad glasliknande yta ger avancerad klarhet för skarpa bilder och de livfulla färgerna på mobilskärmarna. Ultra Clear har en tunnare design jämfört med andra skärmskydd vilket ger en bättre beröringskänslighet. Den unika ytbehandlingen med självläkande nanoteknik (Self-Healing Nano-Memory Technology™) som läker mindre repor med smarta molekyler garanterar att användarnas enheter är skyddade hela tiden.

InvisibleShield Glass+

InvisibleShield Glass+ ger användarna en jämn och skön känsla som ger en 100-procentig bildskärpa och hållbarhet mot smuts och repor. Glass+ är konstruerat för att skydda mot droppar och repor, och det är bevisat att det ger tre gånger bättre slagskydd än en oskyddad skärm. Skärmskyddets oljebeständiga yta förhindrar att fingeravtryck ackumuleras, vilket gör att P30-skärmen ser ny och orörd ut. InvisibleShields Ion Matrix-teknik stärker, polerar och eliminerar brister, vilket gör den mer hållbar än traditionella härdade glasskydd.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>