SØSTRENE GRENE INGÅR SAMARBETE MED WOLT
Hem LEVERANTÖRER Søstrene Grene ska samarbeta med Wolt

Søstrene Grene ska samarbeta med Wolt

Publicerat av: Redaktionen

Från och med idag, den 11 april 2022, kan produkter från Søstrene Grene inhandlas via Wolt – med leverans inom en timme.

 Från och med idag finns Søstrene Grene på Wolts plattform i Malmö och Stockholm.

Här kan Wolt-användare välja bland cirka 400 produkter för snabb leverans från Søstrene Grenes butik i Emporia i Malmö respektive Gamla Brogatan i Stockholm.

Som en del av de båda företagens strategiska planer går Søstrene Grene och Wolt samman i ett samarbete för att på så sätt erbjuda Wolt-användare snabba leveranser av produkter från Søstrene Grene.

Livsstilskedjan ser det som en möjlighet att lösa kundernas omedelbara behov, då produkterna kan levereras inom en timme.

Søstrene Grenes sortiment på Wolt består bland annat av kreativa produkter till spontana DIY-projekt, köks-, present- och festartiklar som behövs i stunden och mycket annat.

  • SØSTRENE GRENE INGÅR SAMARBETE MED WOLTIdag erbjuder vi fysiska butiker i ett antal svenska städer samt en webbshop som levererar över hela Sverige och vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder underbara Samarbetet med Wolt är ytterligare en möjlighet att skapa ännu mer bekvämlighet för Søstrene Grenes kunder i och med quick commerce. Genom detta strategiska partnerskap, ges även möjlighet att skapa en direkt länk mellan Wolts plattform och den specifika Søstrene Grene-butiken. Vi ser stora möjligheter i detta samarbete, säger Mikkel Grene, vd och delägare på Søstrene Grene.
Potential för andra marknader

Søstrene Grenes samarbete med Wolt började som ett test för några veckor sedan, då produkter från livsstilskedjan blev tillgängliga för Wolt-användare i Århus och Köpenhamn i Danmark. Samarbetet mottogs väl bland kunderna och användarna vilket gör att Søstrene Grene nu hoppas att kunna utöka denna modell till fler städer och länder, där båda parterna finns representerade.

  • Eftersom detta är vårt första digitala initiativ som involverar enskilda butiker direkt, ser vi fram emot att se hur det tas emot bland Samarbetet som görs tillsammans med Wolt är ett spännande steg i vår omnikanal- strategi. Vi välkomnar samarbetet och vi hoppas att det kan vara en språngbräda för en expansion till övriga marknader, säger Mikkel Grene.

Även Wolt ser stor potential då Søstrene Grene är den första livsstilskedjan som erbjuds på plattformen.

På Wolt är vi superglada över att kunna erbjuda våra användare vårt första samarbete med en livsstilskedja. Søstrene Grene är med sitt sortiment den perfekta kedjan att ta med på vår resa mot att skapa ett digitalt och lättillgängligt köpcentrum, säger Christa Schauman, Head of Retail på Wolt

Relaterade Artiklar