FlexQube en av vinnarna i Robotics Innovation Award 2022
Hem NYHETER FlexQube är en av vinnarna i Robotics Innovation Award 2022

FlexQube är en av vinnarna i Robotics Innovation Award 2022

Publicerat av: Redaktionen

FlexQube har, som enda svenska företag, blivit utsedda till en av vinnarna i Robotics Innovation Award 2022 som utses av WTWH Media, för nya eQart Navigator konceptet.

FlexQube vann utmärkelsen inom kategorin Teknologi, Produkt och Service Innovation där kriteriet var: “Ny kommersiell lösning som har potential att positivt påverka marknaden eller hela robotsektorn”.

Bland övriga vinnare i år fanns företag som Nvidia, John Deere, GreyOrange och Berkshire Grey.

Mike Oitzman, redaktör för Robot Report kommenterar så här angående eQart Navigator: “Denna lösning är nyskapande eftersom eQart Navigator driver motorerna ombord på varje eQart medan den kör eQart mellan upphämtnings- och avlämningsplatser. Detta förbättrar effektiviteten i hela materialhanteringsprocessen.”

FlexQube en av vinnarna i Robotics Innovation Award 2022

VD Anders Fogelberg kommenterar: “Vår transformation till att bli ett erkänt robotteknikbolag pågår för tillfället och det senaste året har vi tagit stora kliv mot detta mål, bland annat genom projektet tillsammans med Amazon och de senaste ordrarna för eQart Line. Att bli utsedda till en av vinnarna i RBR50 Robotics Innovation Award tillsammans med de framstående företag som återfinns på listan, stärker definitivt vårt varumärke när det gäller robotteknik och automation.”

 

 

 

 

Relaterade Artiklar