Postnord väljer Carglass® som förstahandsleverantör
Hem LEVERANTÖRER Postnord väljer Carglass® som förstahandsleverantör

Postnord väljer Carglass® som förstahandsleverantör

Publicerat av: Redaktionen

Den marknadsledande leverantören av reparation och utbyte av bilglas, Carglass®, har valts ut av Postnord som huvudleverantör för rutbyten och övrigt underhåll.

Upphandlingen är den största inom branschen och innebär en viktig milstolpe för Carglass®.

– Vi är mycket glada över att ha blivit utvalda som huvudleverantör av Postnord och kommer säkerställa att de erbjuds förstklassig service, säger Lucas Lötbom, Account Manager på Carglass®.

Postnord väljer Carglass® som förstahandsleverantörI början av september 2022 tog samarbetet mellan Carglass® och Postnord fart efter att upphandlingen mellan parterna genomförts tidigare under våren. Partnerskapet går i linje med Carglass® företagsmål eftersom bolaget just nu befinner sig på en kraftig expansionsresa. Samarbetet innebär att Carglass® kommer att ombesörja rutbyten och reparationer för Postnords samtliga fordon. Totalt har Postnord 15 813 bilar i bruk och Carglass® räknar med att behöva byta ut glas kontinuerligt för att säkerställa att bilarna är i toppskick.

Ett steg i rätt riktning för Carglass®
De senaste åren har bilglasreparationsföretaget öppnat totalt 45 nya verkstäder och är nu geografiskt tillgängliga i hela landet. Expansionen har gjort det möjligt för Carglass® att erbjuda sina tjänster till fler kunder än någonsin tidigare och var även en av faktorerna som vägdes in när Postnord valde företaget som förstahandsleverantör. Med det nya partnerskapet i bagaget är Carglass® redo för ännu större framgång och ser fram emot att fortsätta utöka sina tjänster i hela Sverige.
– Vi är stolta över att samarbeta med ett företag som Postnord. Det är ett kvitto på att våra tjänster håller måttet och att det vi gör är av hög kvalitet, säger Lucas Lötbom och avslutar:
– Deras engagemang för excellens och kundservice stämmer perfekt överens med våra värderingar, och vi är glada över att arbeta tillsammans för att se till att deras verksamhet alltid fungerar smidigt.

 

Relaterade Artiklar