RDBR säkrar en milstolpe av global dignitet genom samarbete med Infront och utnämning som officiell klädleverantör av FIS ALPINE WORLD SKI CHAMPIONSHIP 2025 i Saalbach.
Hem LEVERANTÖRER Ett samarbete mellan RDBR och Infront som officiell klädleverantör av FIS ALPINE WORLD SKI CHAMPIONSHIP 2025 i Saalbach.

Ett samarbete mellan RDBR och Infront som officiell klädleverantör av FIS ALPINE WORLD SKI CHAMPIONSHIP 2025 i Saalbach.

Publicerat av: Redaktionen

RDBR, ett ungt och växande klädmärke inom alpin skidåkning, har nått en enastående milstolpe i sin företagshistoria genom ett nytt strategiskt partnerskap.

Ett nyligen undertecknat avtal med Infront, världsledande inom sportmarknadsföring och mediarättigheter, säkrar RDBR:s klädrättigheter och bekräftar deras status som en betydande aktör inom alpin skidsport

.RDBR har snabbt etablerat sig som en pålitlig partner till Svenska Alpina Landslaget och Svenska Skicrosslandslaget, där de fungerat som officiell klädleverantör. Denna framgång har nu lett till att RDBR har blivit utvalt till den prestigefyllda positionen som officiell klädleverantör för FIS alpina skid-VM 2025 i Saalbach.

RDBR säkrar en milstolpe av global dignitet genom samarbete med Infront och utnämning som officiell klädleverantör av FIS ALPINE WORLD SKI CHAMPIONSHIP 2025 i Saalbach.

RDBR -THE LIFT-BORNE SOCIETY

Detta partnerskap har inte kommit utan sina utmaningar. Sedan grundandet av RDBR i Göteborg, dryga året före undertecknandet av Saalbach 2025-kontraktet, har teamet på RDBR visat en imponerande entreprenöriell inställning och beslutsamhet i genomförandet av sina visioner.

“Möjligheten att bli partner till ett alpint VM är anmärkningsvärt och en milstolpe av rang för oss”, säger Magnus Liljeblad, VD på RDBR. “Vi är oerhört tacksamma för våra investerare och den fantastiska samarbetspartnern och leverantör som har trott på oss och gjort denna framgång möjlig.”

Magnus Liljeblad säger, att det särskilt tillfredsställande att evenemanget äger rum i Österrike, där skidåkning har en oöverträffad betydelse och entusiasmen för sporten är hisnande. Österrike utgör en nyckelmarknad för RDBR:s unga varumärke, och de ser fram emot att växa och engagera sig med sin målgrupp, “THE LIFT-BORN SOCIETY”, i Österrike och alpregionen.

För att förstärka sitt varumärke och framgångsrikt lansera sig på den globala marknaden har RDBR landat en snabb varumärkesambassadör i form av den österrikisk-svenske före detta störtloppsåkaren Alex Köll.

Med en affärsmodell som fokuserar på direkt till konsument (D2C) försäljning och e-handel är RDBR i slutfasen av testkörningen av sin digitala infrastruktur, vilken är nyckeln till deras försäljning och långsiktiga utveckling. De förbereder sig för den globala e-handel, lansering av helt nya kollektioner och den exklusiva VM-kollektionen som kommer att vara tillgänglig online på rdbr.com från februari 2023.

I februari månad kommer kollektionen att lanseras lagom till World Cup-finalerna som äger rum i Saalbach.

RDBR – En unik kombination av entreprenöriell framgång och passion för alpin skidåkning.

 

 

 

Relaterade Artiklar