Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE och Galaxy Buds FE: Enastående funktioner tillgängliga för fler användare
Hem PRODUKTNYHETER Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE och Galaxy Buds FE: Enastående funktioner tillgängliga för fler användare

Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE och Galaxy Buds FE: Enastående funktioner tillgängliga för fler användare

Publicerat av: Redaktionen

Den nya FE-serien förenar S-seriens ikoniska designkoncept med banbrytande kamera- och ljudegenskaper, kraftfull prestanda och mycket mer

Samsung introducerar de senaste tillskotten till Samsungs Galaxy-ekosystem: Nya Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE, S9 FE+ och Galaxy Buds FE.

Med sin ikoniska robusta design, avancerade prestanda och banbrytande kamera- och ljudegenskaper står dessa enheter ut som de mest framstående i FE-serien hittills.

För dem som för första gången vill ta del av en flaggskeppsupplevelse från Samsung Galaxy är de nya FE-enheterna det perfekta valet.

”På Samsung strävar vi ständigt efter att erbjuda innovation i världsklass till alla och skapa episka mobila upplevelser som speglar användarnas livsstil,” säger TM Roh, President och Chef för Mobile experience Business på Samsung Electronics. ”Våra nya FE-enheter är fyllda med populära premiumfunktioner som låter Samsung Galaxy-användare maximera sin kreativitet och produktivitet, oavsett om de används för sig själva eller som en del av vårt sammankopplade ekosystem.”

Galaxy S23 FE: Skapad för att lyfta din vardag genom att kombinera Galaxy S-seriens ikoniska design med högkvalitativ kamera och en smidig spelupplevelse

Galaxy S23 FE bygger vidare på S-seriens ikoniska premiumdesign med sin nya flytande kamera. Tack vare sin IP68-klassificering erbjuder den även skydd mot vatten och damm. Galaxy S23 FE finns tillgänglig i flera nya livfulla färger vilket ger användarna möjlighet att välja den nyans som bäst matchar deras personliga stil.

Med Galaxy S23 FE blir vardagens ögonblick ännu mer levande. De professionella kamerafunktionerna hjälper dig att fånga fantastiska bilder och videor. Upplev skarpa detaljer i varje motiv med en 50MP högupplöst lins och 3X optisk zoom. När mörkret sänker sig aktiveras kamerans Nightography-funktion, vilket låter dig fotografera skarpa selfies och porträtt med verklighetstrogna färger. Med avancerad digital bildstabilisering (VDIS) och bakkamerans optiska bildstabilisator (OIS) blir filmer och bilder stadiga och skarpa även när du fångar dem i rörelse.

Nu blir det enklare än någonsin att skapa delbart innehåll i toppklass. Med Galaxy S23 FE:s Pro-läge kan du manuellt justera inställningar som slutartid, bländare, ISO med mera, helt enligt dina personliga preferenser. Fånga skräddarsydda bilder med Camera Assistant-appen och välj vilka automatiska funktioner du vill använda för en optimal fotoupplevelse. Med friheten att skapa och skräddarsy, har Galaxy S23 FE:s kamera även utrustats med AI-understödda redigeringsverktyg som hjälper till att lyfta ditt innehåll ytterligare.

Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE och Galaxy Buds FE: Enastående funktioner tillgängliga för fler användare

Galaxy S23 FE:s kraftfulla processor, i kombination med ett vapor chamber- som hjälper till att hantera värme och bibehålla prestanda, säkerställer att du får en snabb och smidig upplevelse vid spel och streaming. Det långvariga 4 500mAh-batteriet optimerar intuitivt sin användning för att bevara energi och kan laddas upp till 50 procent på endast 30 minuter med hjälp av en 25W-adapter. All denna kraft kommer till liv på en ljusstark 6,4-tums Dynamic AMOLED 2X-skärm. För att erbjuda samma klara kvalitet som flaggskeppsmodellerna justerar Galaxy S23 FE:s skärm sig automatiskt under ljusa förhållanden med hjälp av Vision Booster.

Galaxy S23 FE-serien kommer att finnas tillgänglig i färgerna Mint, Cream, Graphite och Purple. Indigo och Tangerine kommer även att vara exklusivt tillgängliga på Samsung.com.

Galaxy Tab S9 FE och Tab S9 FE+: En större skärmupplevelse kombinerat med IP68-klassad tålighet och förbättrade S-pen-funktioner för ökad kreativitet och produktivitet

När inspirationen infinner sig levererar Galaxy Tab S9 FE och S9 FE+ allt från underhållning till uttrycksfull kreativitet och sömlös produktivitet. Med dessa bärbara och kraftfulla enheter kan ännu fler uppleva mångsidigheten av Galaxy Tab S-serien. Digitala skapare, entreprenörer, studenter, konstnärer och gamers kan utforska sina passioner och utföra sitt arbete effektivt, med bättre prestanda än tidigare modeller i FE-serien.

Med nya Galaxy Tab S9 FE och S9 FE+ kan du njuta av en responsiv och uppslukande tittarupplevelse, vare sig du befinner dig hemma, på jobbet, på campus eller i parken. Galaxy Tab S9 FE:s 10,9-tums skärm och Tab S9 FE+:s 12,4-tums skärm har båda en automatisk uppdateringsfrekvens som anpassar sig upp till 90Hz. Solljus är inget problem för Vision Booster, som förbättrar synligheten utomhus genom att optimera färg och kontrast, särskilt i skärmens mörka områden. Likt den senaste Galaxy Tab S9-serien har både Tab S9 FE och Tab S9 FE+ en IP68-klassificering, vilket ger dem förbättrad tålighet när du är på språng. Dessutom erbjuder Tab S9 FE+’s långvariga batteri upp till 20 timmars videouppspelning på en enda laddning, så att du slipper sitta bänkad med sladd vid ett laddningsuttag.

Att fånga idéer och göra anteckningar blir enkelt med Samsung Galaxys signaturpenna – S Pen – som även den är IP68-klassificerad. Liksom övriga modeller i Galaxy Tab S9-serien, kommer också Tab S9 FE och S9 FE+ med ett rikt utbud av kreativa verktyg och applikationer, inklusive användarfavoriter som Goodnotes, LumaFusion och Clip Studio Paint. Organisera dina anteckningar, skisser, videor med mera med upp till dubbelt lagringsutrymme, samt möjligheten att uppgradera till 1TB med ett microSD-kort.

Galaxy Tab S9 FE-serien finns nu tillgänglig för köp till rekommenderat pris från 6 990 SEK. i fyra färger: Mint, Silver, Gray och Lavender.

Galaxy Buds FE: Förstklassig ljudkvalitet och högpresterande aktiv brusreducering i en bekväm design

Galaxy Buds FE för med sig Samsungs avancerade ljudteknik till fler användare. Den kraftfulla basen levererar ett djupt och fylligt ljud, vilket gör att du kan uppleva musiken precis på det sätt som artisten tänkt sig. Den högpresterande aktiva brusreduceringen (ANC) tillsammans med Ambient Sound låter dig höra mer av det du älskar och mindre av det du inte vill höra. Den avancerade tekniken med tre mikrofoner och automatisk riktad signalbehandling, tillsammans med AI-drivna Deep Neutral Network (DNN), separerar effektivt din röst från oönskat bakgrundsbrus, vilket resulterar i klarare samtal

Galaxy Buds FE har den längsta batteritiden i Buds-serien och erbjuder upp till 8,5 timmars uppspelning med hörlurarna. Inklusive laddningsfodralet får man totalt upp till 30 timmars användning. Med ANC aktiverat kan användare fortfarande njuta av upp till 6 timmars uppspelning, och totalt upp till 21 timmar tillsammans med fodralet. Galaxy Buds FE, inspirerade av seriens ikoniska design, är skapade för att kunna bäras bekvämt under långa perioder. De kommer även med tre olika storlekar på öronproppar och två storlekar på vingproppar för en mer personlig passform.

Galaxy Buds FE kommer att finnas tillgängliga i två distinkta färger: Graphite och White.

Ett sömlöst och sammankopplat Samsung Galaxy-ekosystem

Med de nya FE-enheterna är det enklare än någonsin att fullt ut uppleva det sammankopplade Samsung Galaxy-ekosystemet. Produktiviteten blir intuitiv med Multi Control, som låter användare smidigt dra och släppa innehåll mellan olika Samsung Galaxy-enheter. Vare sig det handlar om att kopiera och klistra in, eller att dra och släppa mellan smartphone och surfplatta. När kreativiteten slår till kan du snabbt överföra videor eller bilder från din smartphone till din surfplatta med Quick Share för enklare redigering.

När du vill förlora dig i underhållning är Galaxy Buds FE ditt perfekta sällskap. Med Auto Switch flyttas ljudet automatiskt mellan din smartphone, surfplatta, klocka och TV – helt baserat på hur du använder dem, utan behov av manuella justeringar. Om du skulle tappa bort dina Buds kommer SmartThings Find till undsättning. Funktionen hjälper dig att lokalisera dem och kan aktivera ett ljudlarm om de är bortappade.

Alla dessa enheter och anslutningsmöjligheter bekräftar Samsungs åtagande att erbjuda säkra och privata upplevelser. Galaxy S23 FE och Galaxy Tab S9 FE-serien är skyddade av Samsung Knox, vilket säkerställer att personlig information förblir just det.

De nya Galaxy S23 FE och Galaxy Tab S9 FE-serien är designade för att vara långvariga med stöd för fyra generationers OS-uppgraderingar och fem års säkerhetsuppdateringar. För att förlänga livslängden kan användare även utnyttja program som Samsung Care+, en supporttjänst för oavsiktliga skador, reparationer med mera.

Tillgänglighet

Samsung Galaxy Tab S9 och S9+ är tillgängliga för köp från och med idag. Information om rekommenderade priser och tillgänglighet för Galaxy S23 FE och Buds FE i Sverige kommer att meddelas inom kort.

Relaterade Artiklar