Miss Li gör den officiella VM-låten
Hem TRENDER Miss Li gör den officiella VM-låten till årets mästerskap

Miss Li gör den officiella VM-låten till årets mästerskap

Publicerat av: Redaktionen

Snart är det dags för sommarens fotbollshöjdpunkt – VM i Australien och Nya Zeeland för damlandslaget.

Nu står det klart att Miss Li framför den officiella VM-låten till årets mästerskap, en låt som hon själv har skrivit med sin producent och låtskrivarpartner Sonny Gustafsson och Linnea Södahl.

Miss Li har haft en betydande fotbollskarriär och för nu ihop sina två passioner – fotboll och musik – när hon den 9 juni släpper ”VÅRAN SÅNG”, som kommer bära fram landslaget och supportrar under sommarens VM-slutspel.

– Hela mitt liv kretsade runt fotboll från att jag var 6 till 17år. Jag tränade varje dag, gick fotbollsgymnasiet, åkte på elitläger och värvades till allsvenskan. Sen kom skador emellan och jag började skriva musik istället. Det känns verkligen som att cirkeln sluts nu när jag får släppa denna VM-låt, peppa fansen, heja fram landslaget och samtidigt berätta om min egen resa, säger Miss Li.

– Det känns riktigt bra att Miss Li gör vår VM-låt i år. Hon är en av våra allra största svenska artister och redan från första gången vi fick höra låten – när Miss Li besökte laget i Malmö i april – kändes det självklart att låten kommer bära fram både oss och alla supportrar under mästerskapet, säger Zećira Mušović, landslagsmålvakt

Landslaget spelar de tre gruppspelsmatcherna mot Sydafrika den 23 juli, Italien den 29 juli samt Argentina den 2 augusti. Förbundskapten Peter Gerhardsson kommer presentera VM-truppen den 13 juni 18.00.

Miss Li gör den officiella VM-låtenMiss Li har sedan förra året legat stabilt på den svenska topplistan med låtar som ”X”, ”Hälsa Gud” och nu den senaste singeln ”Ålderdomshemmet” som spelas flitigt på radio. Med över 200 miljoner streams på Spotify är hon utan tvekan en av Sveriges största artister.

”VÅRAN SÅNG” släpps fredagen den 9 juni.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar