Kretskortskontakter och kablar för USB och HDMI
Hem PRODUKTNYHETER Kretskortskontakter och kablar för USB typ A och typ C samt HDMI typ A

Kretskortskontakter och kablar för USB typ A och typ C samt HDMI typ A

Publicerat av: Redaktionen

För att möta den ökade efterfrågan på fler datagränssnitt utökar Phoenix Contact kontinuerligt sin portfölj av datakontakter för tillförlitlig kommunikation.

Nya tillägg till portföljen inkluderar kretskortskontakter och patchkablar av USB typ A och typ C samt HDMI typ A.

USB typ A och typ C versionerna finns i USB 2.0 samt i USB 3.2 Gen. 1/USB 3.0 och USB 3.2 Gen. 2/USB 3.1 versioner.

Datakontakterna för överföringshastigheter upp till 10 Gbps är lämpliga som servicegränssnitt eller för permanenta överföringar i skyddade applikationer. Med raka eller vinklade utgångar är de våglödbara eller reflowlödbara versionerna av kretskortskontakterna flexibla i tillämpningen.

Kretskortskontakter och kablar för USB och HDMI

HDMI 2.0 kretskortskontakter och höghastighetskablar säkerställer tillförlitlig överföring av ljud- och videodata samt Ethernet (HEC) i skyddade applikationer. kretskortsanslutningarna finns i raka eller vinklade uttag och är konstruerade för användning i automatiserade SMT-processer och THR-processer.

Tillsammans med produkterna för USB och HDMI är etablerade datakontakter som D-SUB lika mycket en del av portföljen som nya datakontakter för RJ45, USB, HDMI, koaxial- och fiberoptiska anslutningar, samt för Single Pair Ethernet. Alla artiklar kännetecknas av sin höga kvalitet och ytterligare design-in-tjänster.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar