Nu kommer Samsung Music Frame – en smart högtalare maskerad som en tavla
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM Nu kommer Samsung Music Frame – en smart högtalare maskerad som en tavla

Nu kommer Samsung Music Frame – en smart högtalare maskerad som en tavla

Publicerat av: Redaktionen

Samsung har de senaste åren presenterat smart hemelektronik som smälter in i våra hem och blir en del av inredningen, inte minst med den populära TV:n The Frame som kan förvandlas till ett konstverk.

Det senaste tillskottet i familjen blir högtalarversionen Music Frame, som med sin anpassningsbara design får ljud att se lika bra ut som det låter.

Nu kommer Samsung Music Frame – en smart högtalare maskerad som en tavlaTill skillnad från The Frame fylls högtalaren med fysiska foton och bilder precis som vilken ram som helst.

Music Frame presenterades globalt under CES 2024, och kommer nu äntligen till Sverige. Det svenska rek. priset är 4 999 SEK, och den går nu att beställa via Samsung.com/se.

Högtalaren kommer i svart och senare i år lanseras separata ramar i vitt som kan appliceras på Music Frame. Ramen höjer kamoflagenivån ett ytterligare steg och ser till att högtalaren kan matcha övrig inredning och smälta in i fler hemmiljöer.

Så fungerar den musikaliska tavelramen

Music Frame är lika mycket en tavelram som en högtalare, och fungerar dessutom både fristående eller som ett komplement till ditt hemmabioljud. Kopplas den ihop med en Samsung-TV och soundbar förstärker den nämligen surroundljudet och förbättrar basen för en maxad upplevelse.

Valmöjligheterna stannar inte där, då högtalarramen kommer med både väggfäste och stativ. Du kan dessutom koppla samman flera Music Frames med varandra för att fylla hela hemmet med musik. Musiken streamar du enkelt och trådlöst direkt från mobilen, via Wi-Fi eller Bluetooth.

Hur byter du då bild? Det görs enkelt genom att lyfta den löstagbara framsidan, som har ett utrymme där du kan placera ditt egna utskrivna foto eller annat önskat motiv. Den medföljande passepartouten rymmer en bild på 18,1×18,1cm.

Högkvalitativ ljudbild med Dolby Atmos – som anpassar sig till rummet

Music Frame imponerar lika mycket med sin kamouflerade utsida som sin tekniskt avancerade insida. Med dubbla 3-vägshögtalare och en patenterad waveguide fyller högtalaren utrymmet med ett fylligt, välbalanserat stereoljud. Music Frame analyserar dessutom rummet den sitter i med SpaceFit Sound Pro, som finjusterar ljudet efter akustiken.

Som pricken över ljud-I:et kommer Music Frame med Dolby Atmos vilket adderar lager och dimensioner som sätter användaren i musikens eller filmens centrum. Kopplar du samman högtalaren med en Samsung-TV och soundbar med Q-Symphony synkroniseras samtliga enheters högtalare med varandra för en ny nivå finjusterad hemmabio.

 

 

 

Relaterade Artiklar