Säkerhetssystem från SystemHouse Solutions installeras på Kriminalvårdens häkten
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET Säkerhetssystem Integra från SystemHouse Solutions installeras på Kriminalvårdens häkten

Säkerhetssystem Integra från SystemHouse Solutions installeras på Kriminalvårdens häkten

Publicerat av: Redaktionen

SystemHouse Solutions säkerhetssystem Integra, tillsammans med det grafiska presentationsgränssnittet Artifex, kommer installeras på Kriminalvårdens häkten i Helsingborg, Göteborg och Sollentuna.

Installationen omfattar totalt 765 häktesplatser och gör att SystemHouse Solutions stärker sin position som en av de ledande säkerhetsproducenterna i Norden.

Säkerhetssystem från SystemHouse Solutions installeras på Kriminalvårdens häktenDe befintliga tekniska säkerhetsanläggningarna på häktena kommer uppdateras för ny funktionalitet och en ny plattform för CCTV implementeras. Utöver detta kommer SystemHouse Solutions presentationsgränssnitt Artifex installeras och ersätta tidigare användargränssnitt. Genom Artifex får Kriminalvården ett samlat gemensamt gränssnitt för passage, inbrott/utbrottslarm, fast överfallslarm, trådlöst bärbart överfallslarm, port- och celltelefoni, brandlarm och CCTV. All manöver och kontroll av de olika integrerade systemen sker på ett och samma ställe.

– Vi är mycket stolta över Kriminalvårdens förtroende att fortsätta utveckla sina anläggningar med Integra och Artifex och vi ser fram emot ännu ett givande samarbete, säger Jonas Ahlgren, försäljningschef på SystemHouse Solutions.

Relaterade Artiklar