Kenwood lanserar MultiPro One Touch - maskinen som ger oändliga möjligheter i köket
Hem PRODUKTNYHETERHETA PRYLAR Kenwood lanserar MultiPro One Touch – maskinen som ger oändliga möjligheter i köket

Kenwood lanserar MultiPro One Touch – maskinen som ger oändliga möjligheter i köket

Publicerat av: Redaktionen

Den nya allt-i-ett blendern och matberedaren MultiPro One Touch från Kenwood erbjuder både mångsidighet och enkelhet.

Med funktioner som inbyggd digital våg, timer och skräddarsydda program är det en maskin som anpassar sig efter användaren – för att passa måltiden, stämningen och tillfället.

MultiPro One Touch gör det möjligt för amatörkocken att bli mästare i köket. Med bara ett tryck kan man förbereda maträtter och drycker, genom de sex förinställda funktionerna, manuellt eller genom att skräddarsy sitt eget program. Designad av Kenwoods expertteam kombinerar denna innovativa allt-i-ett blender och matberedare en modern användarvänlighet med kvalitativ design.

– Människor lever idag i högt tempo och denna produkt är utformad just för att leverera perfekta resultat, snabba upp förberedelseprocessen och spara tid. MultiPro OneTouch är både en matberedare och blender, den kompromissar inte på någon funktion. Genom att erbjuda både mångsidighet och stöd till hemmakockar, möjliggör den snabb och enkel förberedelse av maträtter och drycker med bara ett tryck. säger Margita Westeus, Senior Varumärkeschef på Kenwood Sverige.

Kenwood lanserar MultiPro One Touch - maskinen som ger oändliga möjligheter i köketDe sex förinställda funktionerna gör det möjligt att knåda deg, krossa is, göra pesto, blanda smet och mixa smoothies – med bara ett tryck. Med den patenterade Express Serve -teknologin kan man hacka och riva med precision, direkt på tallrik, stekpanna eller serveringsfat. Med funktionen Custom OneTouch kan användaren också skräddarsy sin egen förinställning. Det gör det möjligt för användare att programmera en serie hastigheter för att säkerställa att konsistensen och texturen är precis som de vill ha det. Det är enkelt att upprepa med en enda beröring – något som sparar tid, ansträngning och kan säkerställa perfekta resultat varje gång.

Om Kenwood MultiPro One Touch:

  • Sex förinställda OneTouch program – perfekta för att knåda deg, krossa is, göra pesto, blanda smet, mixa smoothies, med bara ett tryck.
  • Express Serve – Patenterad Express Serve-teknologi för snabb förberedelse: Skiva eller riv direkt på din tallrik.
  • Easyweigh-vågar – integrerade digitala vågar med timer gör det möjligt att väga ingredienser direkt i maskinen.
  • Custom OneTouch – gör det möjligt att skräddarsy sin egen förinställning. Programmera hastigheten för att säkerställa att konsistensen och texturen är precis som man vill ha det. Sparar tid, ansträngning och säkerställer perfekta resultat varje gång.
  • OneTouch Start/stop – Hacka, skiva, riv och blanda med fyra manuella hastighetsinställningar – med ett tryck.
  • 1,5 L blender – Kraftfull blender med OneTouch Ice Crush-teknologi för silkeslena drycker och perfekt krossad is.
  • Personlig blender – Den tillhörande enportionsblendern gör det möjlighet att blanda och njuta av drycker var som helst (endast FDM73.850SS).
  • Skär med precision – Eversharp-knivblad som varar tio gånger längre än standardblad.*
  • Enkel rengöring med OneTouch Clean-förinställningen och diskmaskinssäkra verktyg.

FDM73.480SS (matberedare och blender). Pris från ca 2 300 SEK.
FDM73.850SS (matberedare, blender och personlig blender). Pris från ca 2 500 SEK.

 

 

 

Relaterade Artiklar