Bluegaz presenterar keramisk elvärmefläkt
Hem E-HANDEL Bluegaz presenterar keramisk elvärmefläkt

Bluegaz presenterar keramisk elvärmefläkt

Publicerat av: Redaktionen

Som ett led i att expandera sortimentet av värmeprodukter introducerar Bluegaz en keramisk elvärmefläkt från varumärket Eurolamp.

Bluegaz, den svenska e-handeln som bland annat säljer gasolgrillar och gasolvärmare, är glada över att tillkännage sin senaste produkt, en elvärmefläkt med keramiska element.

– Som många av våra kunder vet så är gasolvärmare vår huvudexpertis, men då vi gärna vill kunna möta behoven hos alla våra kunder, inklusive de som bor i lägenheter, expanderar vi nu vårt sortiment till att inkludera elvärmare, säger Håkan, sortimentschef på Bluegaz.

Eurolamp Värmefläkt är en kompakt liten elvärmare som ger snabb och behaglig uppvärmning. Värmaren har högeffektiva keramiska element, två olika effektlägen samt en inbyggd fläkt som hjälper till att rotera värmen i rummet. Dessutom finns det möjlighet att ställa in fläkten på kalluftsläge och nyttja den under varma sommardagar.

Bluegaz presenterar keramisk elvärmefläkt– Denna värmefläkt är ett perfekt komplement i utrymmen där du behöver en extra skjuts värme, som exempelvis i ett arbetsrum eller sovrum. Eftersom den inte väger så mycket är den också lätt att flytta från rum till rum, säger Håkan.

Värmefläkten kräver ingen montering och ansluts enkelt med sladd till en 220- 240 voltskontakt. Den har också en inbyggd termostat som håller temperaturen stabil samt ett överhettningsskydd som ser till att stänga av värmefläkten om värmen skulle bli hög. Fläkten stängs också av automatiskt om den mot förmodan skulle välta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar