Wolt introducerar ny leveranslösning - Wolt Hybrid Delivery
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKWOLT Wolt introducerar ny leveranslösning – Wolt Hybrid Delivery

Wolt introducerar ny leveranslösning – Wolt Hybrid Delivery

Publicerat av: Redaktionen

För att bättre tillgodose restaurangernas föränderliga behov är Wolt stolta över att idag kunna tillkännage tjänsten Wolt Hybrid Delivery, som blir ett alternativ till leveranser som genomförs i egen regi av restauranger, s.k. självleveranser.

Detta gör att man kan välja mellan att nyttja Wolts nätverk av kurirpartners eller att använda sin egen personal för att göra självleveranser.

Wolt introducerar ny leveranslösning - Wolt Hybrid DeliveryVarje restaurang har unika behov, varför Wolt erbjuder en rad partnerskapsalternativ för att hjälpa dem att nå sina affärsmål.

Som en del av detta pågående engagemang introducerades Wolt Self-Delivery under 2022, en lösning som gör det möjligt för restauranger att använda sin egen interna leveranspersonal för att utföra leveranser för Wolt. Vid lanseringen har tusentals restauranger som Sibylla, Subway och German Döner Kebab använt Wolt-plattformen för att nå nya kunder, samtidigt som man stöttat och behållit sin interna leveranspersonal.

Ludvig Helmertz, Head of Commercial, Wolt Sverige säger:

– Den feedback vi fått från våra partners sedan de började göra egna leveranser, har varit mer flexibilitet och att kunna begära ytterligare hjälp när det inte finns tillräckligt med personal. Den här uppdateringen gynnar inte bara våra partners med fullt etablerade leveransflottor, utan den uppmuntrar också mindre partners att upptäcka fler kostnadseffektiva lösningar. Med Wolt Hybrid Delivery har restauranger både flexibilitet och kontrol att per order avgöra vilka beställninar som är mest ekonomiskt fördelaktiga, och enklast för personalen att leverera, och vilka beställningar som ska utföras av Wolts kurirpartners.

Wolt Hybrid Delivery tillåter restauranger att komplettera sina egna leveranser med Wolts kurirpartners. Som ett resultat av dagens uppdatering kan restauranger som själva genomför leveranser på Wolt öka sin operativa kapacitet för att möta efterfrågan, bättre balansera bemanningen, utöka sin kundbas och öka ordervolymen. För restaurangägare som använder en surfplatta kan de använda surfplattans knapp för att växla över till fullständigt kurirpartner-läge omedelbart, i realtid. När en restaurang vill återgå till normal drift, stänger man helt enkelt av läget och restaurangen är redo att använda sin interna leveranspersonal igen.

Wolt Hybrid Delivery är nu tillgänglig för alla restauranger i Tyskland, Grekland, Cypern, Österrike, Sverige, Finland, Polen, Slovakien, Japan, Norge och Danmark. Wolt Hybrid Delivery kommer att vara automatiskt tillgänglig för alla nya restaurangpartners som använder självleverans, och befintliga partners kommer att ha möjlighet att aktivera denna funktion.

 

 

 

Relaterade Artiklar