NYA LOGI AI PROMPT BUILDER SOFTWARE: SNABB, SMIDIG OCH GRATIS AI-ÅTKOMST
Hem PRODUKTNYHETER Nya Logi AI Prompt Builder Software: snabb, smidig och gratis AI-åtkomst

Nya Logi AI Prompt Builder Software: snabb, smidig och gratis AI-åtkomst

Publicerat av: Redaktionen

Logitech lanserar ett kostnadsfritt nytt verktyg som hjälper dig att snabbare och med bättre arbetsflöde kunna prompta via Open AI:s ChatGPT samtidigt som du håller uppe ditt arbetsflow.

Logi AI Prompt Builder är kopplad till mjukvaran som dyker upp via Logi Options+-appen med en knapptryckning och förvandlar ditt Logitech-tangentbord och Logitech-mus till en genväg till AI:s gränslösa kraft.

Logitech har också lanserat en ny trådlös mus med en egen dedikerad AI-promptknapp: Logitech Signature AI Edition Mouse. Logitech Signature AI Edition Mouse finns tillgänglig exklusivt på Logitech.com i USA och Storbritannien.

– Som bryggan mellan människor och deras digitala upplevelser har Logitech en avgörande roll att spela i utvecklingen av AI, både med ny innovation och vår befintliga portfölj. Nya Logi AI Prompt Builder är en genväg till AI-flöden för alla med en Logitech-mus eller ett tangentbord som är kompatibelt med programvaran Logi Options+ och som enkelt vill få tillgång till AI:s obegränsade potential. Det är bara ett exempel på Logitechs innovation kring de många möjligheter AI erbjuder. Enbart ChatGPT har ungefär 1,6 miljarder besök varje månad – en återspegling av AI:s förmåga att förbättra och accelerera människors produktivitet och kreativitet, säger Delphine Donné, general manager för Personal Workspace business på Logitech.

Få tillgång till Logi AI Prompt Builder

Logi AI Prompt Builder kan användas av alla med ett Logitech-tangentbord eller Logitech-mus som stöds av den engelska versionen av Logi Options+-appen, inklusive enheter från Logitech MX, Ergo, Signature och Studio Series. I appen kan du koppla ett kortkommando på tangentbordet eller till en musknapp som enkelt öppnar och stänger AI-verktyget.

 Med den nya Logitech Signature AI Edition-musen har du en dedikerad AI-promptknapp som fungerar som en genväg till Logi AI Prompt Builder, vilket ger direkt tillgång till dess fördelar.

Hur det fungerar

NYA LOGI AI PROMPT BUILDER SOFTWARE: SNABB, SMIDIG OCH GRATIS AI-ÅTKOMST

Logi AI Prompt Builder-programfönstret dyker upp och fångar automatiskt den valda texten du vill arbeta med och erbjuder fördefinierade actions för vanligt förekommande frågor, såsom ”Omformulering” och ”Sammanfattning”. Du kan också anpassa dina egna frågor och definiera vilken typ av ton, stil, komplexitet eller längd du vill att det slutliga svaret ska ha. Detta sparar tid och klick och stör knappt ditt arbetsflow. Besök Logitechs webbplats för en demonstration av hur det fungerar.

 Pris och tillgänglighet

Logi AI Prompt Builder kan användas gratis av Windows- och Mac-användare via Logi Options+ -appen. Logitech Signature AI Edition Mouse finns tillgänglig exklusivt på Logitech.com i USA och Storbritannien för respektive 49.99 USD och 54.99 pund.

Relaterade Artiklar