Tech Tell blir en del av Future IT Partner
Hem LEVERANTÖRER Tech Tell blir en del av Future IT Partner

Tech Tell blir en del av Future IT Partner

Publicerat av: Redaktionen

Helsingborgsbaserade telekomföretaget Tech Tell väljer att ta steget in i Future IT Partner-gruppen och blir ny telefonileverantör från och med 1:a mars.

”Vi ser stora fördelar med att vara en del av en större grupp, där vi alla kan fokusera på våra primära kärnområden och sedan hjälpa varandra för att få nöjda kunder. Future IT Partner har en stark förankring i nordvästra Skåne och tillsammans kan vi öka synergierna och på så sätt erbjuda våra kunder en attraktiv tjänsteportfölj”, säger Sam Kjellkvist, CEO på Tech Tell AB.

Tech Tell AB, med huvudkontor i Helsingborg, är en renodlad företagsoperatör och ligger idag på första plats hos Trustpilot över alla svenska mobiloperatörer.

”Future IT Partner har under de senaste åren tagit tydliga steg mot att renodla sin verksamhet och vill säkerställa att kunderna får en stark och kompetent partner för telefoni. Därför väljer vi att ta in Tech Tell som telefonileverantör”, säger Jonas Nilsson, CEO Future IT Partner.

”En stor del i beslutet att gå in i Tech Tell var just att vi ska kunna fokusera på vår kärnverksamhet som är IT-drift men samtidigt kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning där telefoni självklart är en viktig del”, fortsätter Jonas Nilsson.

Tech Tell blir en del av Future IT Partner

Sam Kjellkvist, CEO Tech Tell och Jonas Nilsson, CEO, Future IT Partner.

Future IT Partner är en komplett helhetsleverantör av produkter och tjänster inom IT-lösningar och bygger sin verksamhet på ledorden personligt, professionellt och innovativt.

”Future IT Partners ledord, företagskultur och driv passar vår verksamhet som handen i handsken och vi ser fram emot starten den 1:a mars”, avslutar Sam Kjellkvist.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar