Poly levererar sitt 30 miljonte Blackwire-headset
Hem PRODUKTNYHETER Poly levererar sitt 30 miljonte Blackwire-headset

Poly levererar sitt 30 miljonte Blackwire-headset

Publicerat av: Redaktionen

62 år efter att Apollo 11 landade på månen, och Neil Armstrong skickade sina bevingade ord till Jorden genom sitt Poly-headset, firar företaget en ny milstolpe i och med att de levererat sitt 30 miljonte headset ur storsäljarserien Blackwire.

Bedriften stärker ytterligare Polys position i kategorin trådade headset, som kompletterar företagets övriga serier av professionella headset.

Samtidigt som Poly går in på sitt sjunde decennium av att skapa ljud- och videoprodukter av högsta kvalitet för bästa möjliga mötesupplevelse, har företaget uppnått en annan imponerande milstolpe: 30 miljoner sålda headset bara inom den trådade Blackwire-serien. Poly har legat i framkant av innovationsutvecklingen för headset ända sedan sina tidiga dagar inom flyg- och rymdindustrin fram till dagens UC-marknad, med integrerade kopplingar till Zoom och Teams och imponerande tekniker som hybridbrusreducering och Acoustic Fence som blockerar störande bakgrundsljud.

– Sedan lanseringen av det första Blackwire-headsetet år 2009 har serien gått från att vara ett litet segment i vår produktportfölj till att vara Polys bästsäljande trådade headset och en favorit bland kunderna. Den enorma framgången med Blackwire visar hur effektivt PC-anslutna, bärbara headset kan vara för organisationer som flyttar till molnet och stöder en hybrid arbetskraft, säger Anders Blak Pedersen, nordenchef på Poly.

Hyllas av Frost & Sullivan
Blackwire 8225Nyligen fick Poly utmärkelsen ”2021 Global Product Leadership” av analysföretaget Frost & Sullivan för sitt headset Blackwire 8225 UC. Blackwire 8225 UC-serien fick utmärkelsen för ”oöverträffad ljudkvalitet och främjande innovationer som tillgodoser kundernas behov”. Med denna typ av validering och utmärkelse från ledande analysföretag är det ingen överraskning att serien försvinner snabbt från hyllorna.

Blackwire-serien kompletterar Polys övriga serier av trådade och trådlösa, professionella headset, som Voyager-serien för uppkopplade, mobila medarbetare och Encorepro-serien för de särskilt krävande miljöerna i exempelvis kontaktcenter.

Med 30 miljoner sålda headset fortsätter Blackwire-serien att hjälpa Poly att leva upp till sitt arv med att erbjuda klassens bästa headset för bästa möjliga mötesupplevelse, oavsett var du befinner dig.

Relaterade Artiklar