Nya bärbara displayen Lenovo Glasses T1 passar perfekt när du är på språng, till allt från spelande, streaming och till när du vill hålla ditt innehåll privat
Hem LEVERANTÖRERLENOVO Nya fjäderlätta bärbara displayen Lenovo Glasses T1 passar perfekt när du är på språng, till allt från spelande, streaming och till när du vill hålla ditt innehåll privat

Nya fjäderlätta bärbara displayen Lenovo Glasses T1 passar perfekt när du är på språng, till allt från spelande, streaming och till när du vill hålla ditt innehåll privat

Publicerat av: Redaktionen

Idag presenterar Lenovo den nya bärbara displayen Lenovo Glasses T1 som passar utmärkt för konsumtion av innehåll när du är på språng.

Lenovo Glasses T1 är kompatibla med många av dagens moderna smartphones, surfplattor och bärbara datorer med fullfunktions-USB-C.

Glasögonen är fjäderlätta, erbjuder suverän bildkvalitet och högeffektiv optik för förlängd batteritid, så att användaren enkelt kan utforska och njuta av innehåll utöver mobila enheters begränsade skärmstorlek.

Då mobila enheters kapacitet alltmer börjar efterlikna datorers, kan mobilspelare, pendlare och i princip vem som helst gynnas av att bära med sig en extra skärm i fickan. Trenden är tydlig, användare av mobila enheter vill kunna spela fler spel och streama mer video. Den globala marknaden för mobilspel beräknas nå 153 miljarder USD år 2027, ha en årlig tillväxttakt på 11,5 procent, medan marknaden för videostreaming förväntas nå 972 miljarder USD år 2030, och växa med 18,1 procent i genomsnitt årligen.

Dessa glasögon handlar inte bara om nöje och spel. Eftersom hybridarbete har blivit den nya normen vill yrkesverksamma få mer gjort på sina mobila enheter, men att arbeta med privata eller affärskritiska dokument på en PC i offentliga miljöer kan medföra risker. Med Lenovo Glasses T1 har arbetare nu en privat arbetsyta för att förhindra att obehöriga tar del av innehållet..

Lenovo Glasses T1 möter många olika användares krav. Förutom att de kan anslutas till de flesta Windows-, Android- och MacOS-enheter utrustade med fullfunktions-USB-C, kan glasögonen även anslutas till iOS-enheter med Lightning Connector via en valfri adapter. Lenovo Glasses T1 utrustade med utbytbara näsklämmor, justerbara tempelarmar och stödjer personligt anpassat glas tack vare en medföljande monteringsbar ram – allt för att maximera komforten under lång användning.

Tack vare den ledande displaytekniken mikro-OLED uppnås en grym bildkvalitet som ger otrolig färgrikedom och ett mycket högt kontrastförhållande på 10,000:1. Med hög optisk effektivitet och låg total strömförbrukning kan användare av Lenovo Glasses T1 streama videor eller spela spel från anslutna mobila enheter i flera timmar utan att behöva oroa sig för att batterierna i de anslutna enheterna ska laddas ur.

Nya bärbara displayen Lenovo Glasses T1 passar perfekt när du är på språng, till allt från spelande, streaming och till när du vill hålla ditt innehåll privatLenovos portfölj av lösningar för konsumenter och arbetare erbjuder bättre upplevelser genom kompletterande teknik. Användare av Motorolas smarttelefoner kan utnyttja Ready For för att förstärka sin spel- och underhållningsupplevelse med Lenovo Glasses T1. Ready For möjliggör för smartphones fulla kraft, vilket gör det lättare att ansluta till bärbara skärmar, tangentbord och andra enheter för att skapa en uppslukande och unik upplevelse.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar