Ny era av smart golvrengöring: ECOVACS presenterar DEEBOT T10-familjen
Hem PRODUKTNYHETER Ny dammsugnings- och moppningsrobotar: ECOVACS robotics presenterar DEEBOT T10-familjen

Ny dammsugnings- och moppningsrobotar: ECOVACS robotics presenterar DEEBOT T10-familjen

Publicerat av: Redaktionen

– ECOVACS ROBOTICS sätter nya standarder för golvrengöring med sin helt nya, AI-styrda DEEBOT T10-familj.

Familjen av dammsugnings- och moppningsrobotar består av DEEBOT T10 PLUS och DEEBOT T10 TURBO.

De presenterar sig – för första gången i alla modeller – med den vidareutvecklade AIVI 3.0 AI-tekniken för snabbare hinderdetektering samt röstassistenten YIKO, med vilken du enkelt kan styra robotarna med din egen röst.

4-stegs rengöringssystemet garanterar ett felfritt resultat. Den vibrerande avtorkningsplattan i den förbättrade OZMO Pro 3.0-tekniken optimerar våtrengöringen avsevärt. DEEBOT T10 TURBO imponerar också med sitt OZMO Turbo-moppningssystem genom de två roterande mopparna. DEEBOT T10-familjen kommer att finnas tillgänglig i butiker från 1 september 2022.

Den nya DEEBOT T10-familjen – drivs av avancerad AI-teknik

Med DEEBOT T10-familjen gör ECOVACS sin avancerade AIVI 3.0 AI-teknik till standard för intelligent golvrengöring på alla modeller för första gången. Med den kraftfullare Horizon Sunrise 3-processorn är den integrerade AI:n 16 gånger effektivare än sin föregångare. Hastigheten för enkel bildigenkänning är till och med 20 gånger snabbare. Tack vare dessa framsteg kan DEEBOT T10 familjen upptäcka och undvika hinder, djur och människor ännu snabbare. Den förbättrade AI:n kan avgöra upp till 18 typer av hinder, möbler och golvmaterial. Dessutom har modellerna ett TÜV Rheinland certifikat för dataskydd och säkerhet i mjukvara och hårdvara.

Den inbyggda Starlight HD-kameran garanterar optimal navigering även under dåliga ljusförhållanden. Genom kameran har DEEBOT T10-familjen möjlighet till realtidskommunikation, så att varje hörn av hemmet kan hållas synligt via video och röstchatt.

Revolutionerande röstassistent livar upp rengöringsupplevelsen

Ny era av smart golvrengöring: ECOVACS presenterar DEEBOT T10-familjenYIKO röstassistent är branschens första integrerade interaktiva naturliga språkassistent för hushållsrobotar. AI-röstassistenten stöder också flera språk. Det ger sömlösa naturliga språkinteraktioner genom att utnyttja olika AI-baserade röstinteraktionstekniker, inklusive Googles Speech Semantics, för att förbättra noggrannheten och svarstiderna och ge användarna en oöverträffad interaktiv upplevelse med naturligt språk. Användare kan aktivera, styra och interagera med DEEBOT T10-familjen med sin röst. Genom de tre välplacerade mikrofonerna kan användarna aktivera enheterna genom att säga “OK YIKO”.

DEEBOT T10-familjen erbjuder enastående rengöringsprestanda.

DEEBOT T10-familjen har ett 4-stegs rengöringssystem, vilket gör dem mer robusta och kraftfulla. De två sidoborstarna plockar snabbt upp golvdamm och täcker varje tum av huset, medan den flexibla huvudborsten anpassar sig till golvets struktur utan att skada det. Robotdammsugarens övergripande design gör att den snabbt och enkelt kan anpassas till olika golvtyper för djuprengöring. Sugkraften med 3000 Pascal gör robotarna ännu kraftfullare, även på mattor.

DEEBOT T10-familjen finns med två olika moppsystem. DEEBOT T10 PLUS är utrustad med moppsystemet OZMO Pro 3.0, vars mopplatta vibrerar 600 gånger per minut för första gången, vilket optimerar våtrengöringen. DEEBOT T10 TURBO använder OZMO Turbo roterande moppsystem med två roterande moppar. Tillsammans med höghastighetsrotationen på 180 rpm, det nedåtgående trycket på upp till 6 N och den automatiska mopprengöringsfunktionen tillhandahåller DEEBOT T10 TURBO en ny nivå av hygien och användarvänlighet.

Nya stationer ger maximal rengöringskomfort utan större ansträngning

De som väljer DEEBOT T10 PLUS får en intelligent dammsugar- och mopprobot med en automatisk tömningsstation. Den tömmer dammsugarroboten på alla typer av dammpartiklar så att den kan arbeta längre och mer intensivt. Den automatiska tömningsstationen sparar därmed användaren från att behöva tömma dammbehållaren manuellt och kan samla damm i upp till 60 dagar. Den helt förseglade designen och den förseglade dammpåsen säkerställer att inget damm kan komma ut. Användaren kan också bestämma när robotdammsugaren tömmer det insamlade dammet.

DEEBOT T10 TURBO är utrustad med den kompakta rengöringsstationen. Konstruktionen separerar rent och smutsigt vatten för att undvika förorening. I rengöringsstationen rengörs de två mopparna på en sorts tvättbräda, varmtorkas och bereds för återanvändning. På så sätt förhindrar roboten obehagliga lukter och spridning av bakterier. 4-liters tanken rymmer tillräckligt med rent vatten för att moppa en yta på 400 m2.

Priser och tillgänglighet

DEEBOT T10 PLUS kan beställas för 9.599 SEK (RRP). Kommer att finnas tillgänglig från 1 september i butikerna. DEEBOT T10 TURBO kommer att finnas på marknaden från och med 1 september för 11.699 SEK (RRP).

 

Relaterade Artiklar